Dün akşamüstü canım sıkıldı şantiyede.evvelsi gün carrefuar dan almış olduğum pasta cilayı böcüğü güzelce yıkadıktan sonra uyguladım.Pırıl pırıl oldu bir anda.ama oldukça külfetli bir işmiş.Süngerle oval hareketlerle pasta cilayı yedirtene kadar kollarım resmen koptu :)Ama değdi ya
Pastala cilala pastala cilala Murat sen şimdi karateyi öğrenmişindir müsabakalar nezaman Telekomünikasyon Ä°letiÅŸim BaÅŸkanlığı
hanıma söyledim senin kuma biraz daha para yiyecek diye alıştım artık farketmez dedi kabullendi kumasını
Jant alacaktım bu ay kaldı yine maaşı yedim Kapı ayarları hafif bozuk yapılacak el atmışken merkezi kilit yapayım diyorum üstünde var sistemi motorları bozulmuş söktüm 10 tl ya satıyorlar merkezleri 2si 20 tl alamadım bir türlü.Kapı ayarlarıyla birlikte onlarda çıksın aradan.son olarak iç kapı döşemelerini yenileyeceğim keyfe keder üstündekiler iyi ama hoporlör delikleri canımı sıkıyor.önümüzdeki ay hepsi tamam olacak inş.hanıma söyledim senin kuma biraz daha para yiyecek diye alıştım artık farketmez dedi kabullendi kumasını
Ben yinede şasını fazla zorlama derim Murat abi yenge biriktirip toptan kesmesin hesabı
Ben yazacaktımda hadi canlı yasasın dedim Valla bak ne yaptın yaptın bu zamanda ben 3 sene harcadım artık bir iğne aldırtmıyor direk tehdit BOŞARIM SENİ
hele biz proje daha bitmeden babam başladı mırıldanmaya ...
geçen hafta bursaya gidip geldik bu külüstür buraya nasıl geldi hanginiz itekledi yolda deyip dalga geçti paso
gülü seven dikenine katlanır az kaldı az deyip kandırmaya devam sen yine iyisin sadece mırıldanıyor benim baba eşşek sıpası paranmı yok o arabayla dolaşıyon alsana sıfır diyor gelde anlat şimdi mk1 sevgisini geçen hafta bursaya gidip geldik bu külüstür buraya nasıl geldi hanginiz itekledi yolda deyip dalga geçti paso
Ney Mk1'e kötü külüstürmü dedi senin peder hangi mahallede oturuyodu bi evine gideyim bugün iş yerinde az kaldı ustalardan birini dövüyodum adam elini sabunlamış geldi pat diye kaputun üstüne elinin izini bıraktı yerde sopa,taş,fil,ayı,panda ne varsa aradım vurmak,kırmak fırlatmak için ama nafile bulamayınca mecbur yine yakın mesafeden yakasına yapıştım