Arkadaşlar şantiyenin yoğunluğundan giremiyorum siteye ama çok şükür bir problemimiz yok böcük günlük kullanımda ve maşallahımız var
Hergün ortalama 25-30 km yolumuz var ve dün gece saat 22,00 den sonra izmite anneme gittik.Geceyi izmitte geçirdik ve bu sabah izmitte dolaşıp biraz alışveriş yapıp annemi eve bırakıp istanbula döndük.Akşamüstü edirnekapıdan kayınbabamı alıp tarabyaya iftar yemeğine gittik.Fasıl eşliğinde iftarımızı açıp biraz önce eve döndük.Kadranda dün akşamdan beri 300 km yapmışız böcükle.Ramazan bayramındada Allah nasip ederse ayvalık sarımsaklıya gideceğiz.Otelde yerimizi ayırdık parasını yatırdık.Ama git gel 1000 km in üstünde bir yola gideceğimiz için henüz bakım km gelmemiş olmasına rağmen ramazanın son haftası yağını,suyunu,hava ve yağ filtreleri,bujiler vs. bir bakıma sokacağım böcüğü.Kafam rahat olsun yolda.Motoru topladığımda 10000km lik yağ koymuştum arabaya 5500 km olmuş henüz ama kartel contam eski olduğu için çok azda olsa yağ kaçırıyoruz.Sabahları ilk çalıştırmada 1 haftadır yağ lambası 2-3 dakika yanıyor sonra sönüyor.Bu bakımda kartel contasınıda değiştireceğim.Esin ticarette 6 tl dediler gidip bir türlü alamadım.Oldu olacak 4 litre yağda alayım değiştireyim.Hepinize hayırlı ramazanlar