Arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum siteye lütfen kusuruma bakmayın.Ama aklım hep sizlerde.Arife günü İstanbuldan Bursaya feribotla geçtik.Yenikapıdan Mudanyaya 1 saat 45 dakikada Mudanyadaydık.Bayram sabahı bayram namazını müteakip kahvaltımızı yapıp Ayvalıka hareket ettik.annem,eşim ve ben.Susurlukta ayran içmeye,Balıkesirde benzin almaya durduk derken yolda eğlene eğlene saat 14,30 da Ayvalıkta sarımsaklı plajlarından bir sonraki koy olan badavut koyuna geldik.Otelimize yerleştik.Otelin otoparkında odamızın balkonundanda görebileceğim bir yere böcüğü bıraktım.2. gün şeytan sofrası,cunda adası ve çevremizi tanıyalım gezisi yaptık böcükle.3.Gün tekne gezisindeydik.Pazar sabahıda kahvaltımızı yaptıktan sonra gerşi dönüş yoluna geçtik.Balıkesir,Bursa,Yalova,İzmitte annemi bıraktık.İstanbula döndük.Gidiş dönüş ve Bursada ve ayvalıkta gezdiğimiz km lerde dahil 1138 km yol yapmışız.Allaha şükür dönüş yolunda İzmitte karbüratöre gelen bir pislik yüzünden bir iki kere teklemesinden başka bir problem yaşamadık.Bundan sonraki hedefim önümüzdeki yaz karadeniz turuna çıkmak Böcükle
)))Herkesin geçmiş bayramını kutlarım.