Gönderen Konu: internetten parca siparişi ne kadar guvenli  (Okunma sayısı 6548 defa)

Çevrimdışı selamoglu_48

• BAK YİĞİDİM,EFELİK MERTLİKTİR.
    • Profili Görüntüle
internetten parca siparişi ne kadar guvenli
« : 17 Aralık 2009, 19:16:01 »
netten yedek parca sitelerine girdim nedense cok fark var.ben buji ve triger site dusunuyorum ama guvenilirliği nedir sizce varmı bildik yerler 2000 comfortline 1.4 polo.6n2  deniyor galiba.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2009, 19:16:37 Gönderen: selamoglu_48 »

Çevrimdışı mecamir

• Doğuştan VW'ci...
    • Profili Görüntüle
Ynt: internetten parca siparişi ne kadar guvenli
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2009, 19:38:16 »
güvenli ama alışveriş yaptığınız kişi ya da siteye göre değişir. büyük, tanınımış sitelerden alışveriş yapmaya çekinmeyin. ya da 100 ve üzeri alışveriş yapıp da %95 ve üzeri olumlu yorum almış satıcılardan.

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2009, 20:24:50 »
İlini söyle ucuz parçacı söyleyen çok olur. İnternette kargo biner genelde pahalı olur. Güvenilir sittelerde vardır tabi
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı selamoglu_48

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2009, 21:58:28 »
kıymetli ww sahipleri mugla merkezde oturuyorum ama denizliye de gittiğim oluyor arada.netteki fiyatlar cok uygun geldi bana.acaba daha once bu sitelerin herhangi birinden parca sipariş eden varmı lütfen yardımcı olun burda adamlar buji fiyatlarına triger setine ucuk fiyatlar soyluyorlar işcilikte fazla alıyorlar.en azından parcayı uygun alabilirsem işcilik için tanıdık ustaya yaptırma sansım var.

Çevrimdışı selamoglu_48

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2009, 23:14:34 »
yokmu yardımcı olacak arkadas?

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2009, 23:59:58 »
otostart.com adresinden parçaların için fiyat al.Şu an kampanya var 500 üzeri alışverişlerde %25 indirim olması lazım.Ya da siz bi inceleyin.Ayrıca sitenin bosch car servisleri ile anlaşması var.Aldığını parçayı bosch car servisinde montaj yaptırıyorsunuz.

Genelde alman malı ürünler satıyor.tavsiye ederim:..

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Aralık 2009, 11:20:28 »
Otostart.com u bende tavsiye edebilirim. Siteye üyeyim ama kendim hiç alışveriş yapmadım. Ancak yapan arkadaşlarımdan olumlu yorumlar aldım. Parçanıda arabanın modelini seçerek ve şase numarasına göre seçebiliyorsun. Ben istanbulda Aksaraydan alıyorum parçaları. Açıkcası sitedeki fiyatlarıda öncesinde incelediğimden direk almak daha uygun oluyor. Keşke zaman müsait olsa diğer şehirlerde oturan arkadaşlara yardımcı olabilsem. Fiyatlar çok farkediyor.

Çevrimdışı selamoglu_48

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2009, 11:31:14 »
http://www.otoparcasepeti.com/catinfo.asp?cid=2736
bu siteyi de incelermisiniz arkadaslar.yorumlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2009, 11:50:57 »
Oto parca sepeti, altta yazdığı gibi Burcan Ticaret in sitesidir. Yerleri Aksaray / Küçük Langa da. Yani, diğer siteler gibi aracı değil, direkt stoklarından gönderiyorlar. Fiyat yada gönderi hızı konusunda bişey diyemem, parça alışverişim olmadı ama güven konusunda sorun olacağını sanmıyorum. Eski bi firma. Sitede 1 defa alışveriş yaptıktan sonra hayran olan arkadaşlar var, 2 laflarından 1i otoparcasepeti.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2009, 11:52:08 Gönderen: SPoRTeXHauST »
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2009, 21:52:41 »
 Burcan ın sitesi otoparçasepeti esin de 2 yıldır yapıcaz diyor ama daha ortaya bi site çıkaramadı ama her iki firmada toptancı firma ve kredi kartı ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz... Zaten kredi kart çekimlerinde onay sistemi direk bankanızın sitesinden gerçekleşiyor yani şöyle basit açıklama yapayım... Burcandan bir ürünü sipariş geçtiniz ve ödeme ekranı geliyor sizden kart bilgilerinizi girmeniz isteniyor ve kartın önyüzündeki kart noyu girip ödeme tuşuna basıyorsunuz ve sistem sizi direk kullandığınız bankanın sistemine yönlendirip arka yüzündeki CV yi ve kart şifrenizi girmenizi istiyor buraya kadar herşey güvenli ama ya sizin bilgisayarınızda casuz bir yazılm yada keylogger tarzı bir program çalışıyorsa burda sorumlu siz oluyorsunuz..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"