Gönderen Konu: herkeze merhaba..  (Okunma sayısı 20754 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
Ynt: herkeze merhaba..
« Yanıtla #42 : 19 Aralık 2009, 20:43:09 »
ben olsam sarıdan ziyade beyaza bakardım çok diri yada o yeşil gti ;) gti istemiyorum dedin ama bence gti al ;)

Beyaz hangisi abi?
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 19 Aralık 2009, 20:45:41 »
ilan paylaşamıyorum burada (yasak çünkü)  sahibinden de ;)
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 19 Aralık 2009, 20:48:15 »
ben olsam sarıdan ziyade beyaza bakardım çok diri yada o yeşil gti ;) gti istemiyorum dedin ama bence gti al ;)

hocam 200 yakiyomus madem gti da aliyorum aramalarima artik :D

tavsiyelerinizi onemsiyorum ve dikkate aliyorum buarada  :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #45 : 19 Aralık 2009, 20:53:20 »
 Sahibindende Orjinal GTI bulman çok zor... İzmirden bi Beyaz var karburatore çevrilmiş. İstbulda siyah var LPG takılmış benzinle çalışmıyor ve kaporta ölü... Düzgün GTI bulman çok zor.. Anca yapılmışını bulursun oda 8000 ila 25000 TL arası uzar gider.. 

Aman dikkatli olun piyasada çok çöp GTI lar var...

Ha bu arada benim GTI artık 160krş uzun yol 180-200krş şehir içi yakıyor elektrikçime çok sövdüm çokkkk... :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 19 Aralık 2009, 20:58:11 »
Sahibindende Orjinal GTI bulman çok zor... İzmirden bi Beyaz var karburatore çevrilmiş. İstbulda siyah var LPG takılmış benzinle çalışmıyor ve kaporta ölü... Düzgün GTI bulman çok zor.. Anca yapılmışını bulursun oda 8000 ila 25000 TL arası uzar gider.. 

Aman dikkatli olun piyasada çok çöp GTI lar var...

Ha bu arada benim GTI artık 160krş uzun yol 180-200krş şehir içi yakıyor elektrikçime çok sövdüm çokkkk... :D

gti lar orjinalde k-jetronikmi peki?
ayrica sizin yakitta gayet iyiymis :)
zaten asil istedigim gti degil benim ama gti cikarsa karsima dediginiz gibi daha dikkatli olmak lazim anlasilan..
tesekkur ediyorum..

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 19 Aralık 2009, 20:59:31 »
erşan abi izmir karabağlarda deki karbiratörlüyemi dönmüş
yeşil var VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. bu bizim arkadaşın bu nasıl sence :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 19 Aralık 2009, 21:08:43 »
erşan abi izmir karabağlarda deki karbiratörlüyemi dönmüş
yeşil var VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. bu bizim arkadaşın bu nasıl sence :D

Maalesef tr de k-jet li araçların hazin sonu karburatöre dönmek bunun sebebide sistemi çok nadir kişilerin bilmesi (Kaldıki benim çözmemde 1 yılımı aldı ama benim kabahatim ustalara güvendim hep) Aslında çok basit bir sistem ve onarılması ve bakımı çok basit olan bir sistem ama bilmeyince k-jet sistemde inanılmaz rakamlar yakılıyor ve sonu dönüşüm oluyor...

Evet o ilan 3-4 yıldır var biz ona leylek GTI diyoruz... Biraz araştırma yaptık o model için ve JJ 1,8 112Ps( namı diyar DX ) motoru var ve isveç e üretilmiş GTI Trophy modeli ama aracın durumunu tam bilmiyorum k-jet sistemi duruyormu durmuyormu.. Resimlerde toplu duruyor ama o araca artık ne yayı takıldı ise leylek gibi havada.. Alıcak kişi bakmalı bence o araca..
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 21:09:27 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 19 Aralık 2009, 21:12:14 »
Abi o aracın sahibiyle ben tanıştım edirnede okuyordu araçta orj yay takılınca benmkide ole olmuştu kasası aynı fotolardaki gibi marşpiyeller biraz çürük kaput boya istiyor genel olarak iyi durumu var motoru hakkında k-jet duruyormu bilmiyorum telefonu duruyorsa arayım yaf benm aracı satıp onu alalım :D :D heheheh bana sürat lazım olmadı yazın motor değişimi yapacaz bilemiyorum bende şuan için karbiratör sorunum var onu çözeyim gelecekti planlar artık maddiyata bağlı :D ben aracı aldığımda o araba başkasındaydı sonradan onlar aldı diye biliyorum ama tam net bir bilgi değil ;)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 19 Aralık 2009, 21:17:27 »
 Yok artık nasıl orjinal yay onlar öyle bence bi hata var yada yan sanayi yaylardır üretici burası tr biraz uzun bırakalım demiştir işin b... çıkarmıştır.. Ama orjinal mk1 yay ları okadar yüksek değiller...

Motor swap olayını yapma aracını değerinde sat yerine herşeyi ile orj bi mk1 gti almaya bak başın çok ağrır bidünya iş çünki..

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 19 Aralık 2009, 21:19:27 »
Evet abim bencede daha mantıklı geliyor bir dünya uğraş ve masraf gerektirecek yoksa bende aracımı satıp düzgün bir gti arıyorum umarım dilediğim gerçekleşir :(

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 19 Aralık 2009, 22:11:13 »
Yok artık nasıl orjinal yay onlar öyle bence bi hata var yada yan sanayi yaylardır üretici burası tr biraz uzun bırakalım demiştir işin b... çıkarmıştır.. Ama orjinal mk1 yay ları okadar yüksek değiller...

Motor swap olayını yapma aracını değerinde sat yerine herşeyi ile orj bi mk1 gti almaya bak başın çok ağrır bidünya iş çünki..

erşan abi pederin arabanın da amortisörleri değiştikten sonra leylek gibi oldu, arka havada geziyo şimdi. enteresan bi durum. belki bize öyle geliyor?

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 20 Aralık 2009, 11:07:49 »
Bence Mercedes 560 Sec çok güzel bir araba deneme fırsatım olmuştu bizde Mercedes 560 Sel var babamın arkadaşında ise 560 Sec var bi gün arabaları yan yana çekmiştim indim arabadan  dediki sence hangisi daha güzel dedim 560 Sec hadi gel deniyelim demezmi  :D Biraz gaz verdinmi hemen yan dönüveriyordu mükemmel bir araçya BMW E30 dan sonraki hayallerimden biri ama önce Golf Mk1 GTI  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 21 Aralık 2009, 05:42:50 »
Bence Mercedes 560 Sec çok güzel bir araba deneme fırsatım olmuştu bizde Mercedes 560 Sel var babamın arkadaşında ise 560 Sec var bi gün arabaları yan yana çekmiştim indim arabadan  dediki sence hangisi daha güzel dedim 560 Sec hadi gel deniyelim demezmi  :D Biraz gaz verdinmi hemen yan dönüveriyordu mükemmel bir araçya BMW E30 dan sonraki hayallerimden biri ama önce Golf Mk1 GTI  :sevgi:

e30 lari bende severim..
320-323-325 yada m3 :)
belkide 318is..
bmw nin baska hicbir modelini sevmiyorum..
bmw ye para verecegime mercedes alir evladiyelik binerim..
buarada saka maka ben baya golf mk1 hastasi oldum ciktim iyimi :D

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 21 Aralık 2009, 12:13:45 »
 :tamamdir :sevgi: