arkadaşlar merhabalar trigeri değiştirdim ve paylaşmak istedim sizinle trigerimin zamanı geçmişti ve değişmesi gerekiyordu izmirde özel serwisten 450 ve yetkili serwistende 690 tl fiyat aldım en sonundada müşteriside olduğum özel bir serwiste bu işi yapan arkadaşla hemşeriydik ve samimide olduk bana parçaları araştır en uygununu bul ben takarım dedi ve parçaları 190 tl ye aldım bugün servise gittim akşam saat 7:30 da başladık ve 9:30 da bütün triger parçaları rulmanı kayışı gergi kayışı ne varsa değişti su pompasının değişmesine gerek kalmadı ve yarın 70 tl ye geri iadesini yapıcam bana malzeme 120 tl ye gelmiş oldu arkadaşada işçilik istememesinne rağmen zorlada olsa 50 tl verdim ve bana çok korktuğum triger 170 tl ye mal oldu 5 sene arkama bakmamayı düşünüyorum.bunuda sizinle paylaşmak istedim ve eğer izmirde olan ve bu işlemi yaptırmak istiyen varsa onlara yardımcı olurum yapan arkadaş gerçekten işini çok iyi yaptı baştan sona başında durdum ve değiştiğinden emin olarak yoluma devam edebilirim herkese saygılarımla.