Gönderen Konu: YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE  (Okunma sayısı 561571 defa)

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI
« Yanıtla #196 : 17 Mart 2010, 19:20:40 »
avrupa yakasında oturanlar size bir adres vericem gidin oraya Almanyada fabrikasıdna çalışmıştı orasının sahibi abi kardeş ve şuan kardeşleriden biri f1  ferrari takımında motor ustası idi  babam gelsin net adresi alırım ondan size veririm audi vw porche hertürlü gidin bi baktırın bilgi verirler size hem sanada yardımcı olurlar 1-2 saat içinde adresi veririm ;)
Tamam Sedat bekliyorum burda paylaş dedigin gibi herkez için hayırlı olur çok teşekkürler...  :sevgi:Valla bu işi en uygun şekilde halledim yardımcı olan arkadaşa kıyamı gecicem  ::)

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : 17 Mart 2010, 19:47:41 »
aykutlar oto esenlerde  otogarajın yanında imiş gidin 0212 640 80 00 - 0532 446 03 17  Tekelci hamdi usta derseniz size yardımcı olurlar  ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #198 : 17 Mart 2010, 21:22:57 »
valla usta dedigin biraz deli olacak eskiden gazli aracim varken sutlucede gaz ayari yapan deli bir usta vardi, adam ayar yapmadan once motoru dinlerdi bunun siboplari ayarsiz git once ayar yaptir derdi, ya usta sen simdilik idareten suna bi ayar cek dedignde yada baska seyler sordugunda direk adami kovardi lakin adam arabaya bi gaz ayari yaptimi araba ferrari gibi giderdi :D kapisinda sabahtan aksama kadar taksiciler kuyruk beklerdi araclari az yaksin diye ama nesli tukendi boyle ustalarin :-\

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #199 : 17 Mart 2010, 22:18:07 »
 Evet bende o kervandayım.. Rahmetli dedem ve babam da bana hep nasihat ederdi ne iş yaparsan yap ilk önce dur 10 kere düşün 1 kere yap...

İyi ustalarda bu mantıkla çalışır ve bir motor ustası ilk önce çalışırken mekaniği dinlemek zorunda nerden ne sesi nasıl bir farklı ses var takip etmeli.. Benimde bi usatm vardı burda ama son 1-2 senedir salladı herşeyi batırdı kendini şimdi topu dikmek üzere paranın gözü çıksın..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #200 : 17 Mart 2010, 22:56:39 »
Evet bende o kervandayım.. Rahmetli dedem ve babam da bana hep nasihat ederdi ne iş yaparsan yap ilk önce dur 10 kere düşün 1 kere yap...

İyi ustalarda bu mantıkla çalışır ve bir motor ustası ilk önce çalışırken mekaniği dinlemek zorunda nerden ne sesi nasıl bir farklı ses var takip etmeli.. Benimde bi usatm vardı burda ama son 1-2 senedir salladı herşeyi batırdı kendini şimdi topu dikmek üzere paranın gözü çıksın..
aga madem o kadar iyiydi, benim sıkı sübap olayını neden ilk aldığımızda farketmedi ? taa bursalara gittik ?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 17 Mart 2010, 23:17:22 »
aga madem o kadar iyiydi, benim sıkı sübap olayını neden ilk aldığımızda farketmedi ? taa bursalara gittik ?

Dedimya 1-2 senedir bozdu kendini sen arabayı alalı oldumu 1 sene, bikaçkere bizide öpünce bırakmadıkmı ustayı :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı MK2 GTİ

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 20 Mart 2010, 23:21:10 »
ben sana arızaları soyledım bosuna paralarını usta dıye gecınen yamyamlara kaptırma heveslısın cok uzerler senı
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

Çevrimdışı mami6848

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 21 Mart 2010, 12:51:05 »
Evet abi söyledin Erşan abide söyledi Sağolun ama bende bi araştırma içindeyim işte yanlız herkez başka bişe söylüyor kafam karışmış durumda şimdilik araç otoparkda yatıyor açıkdan üniverste okuyorum 3-4  Nisanda sınavlarım var onun için şimdilik kaldı sınavdan sonra bigün senin misafirin olcam uğur abi müsait bi vaktinde kabul görürsen ondan sonra bi yol çizeriz inşlh seninle birlikte..  :sevgi: Herkese Sevliger Sayğılar..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : 21 Mart 2010, 13:04:36 »
 İşinin ustası olan ve çok yoğun olmayan bir elektirik ustasına git ve bu basit şemedaki gibi bağlantılarını bi kontrol ettir ne ustanın eli yorulur nede senin çok paranı alır.. Burdaki bağlantılar doğru ise arıza busefer yakıt sistemine sarkar ama ben genede bu elektrik bağlantılarının senin işini çözeceğine kesin gözü ile bakıyorum..

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : 21 Mart 2010, 13:06:37 »
dediğim yere gittinmi  ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı mami6848

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : 21 Mart 2010, 13:15:06 »
dediğim yere gittinmi  ???
Yok gitmedim Sedat  bu aralar derslerle kafa yoruyorum :) Açık üniverste okuyom 3-4 nisan sınavlar var onun için sınavlardan sonra gitcem artık :) Erşan abi o şemayı yazdırcam öle gitcem sen hiç merak etme :) Zaten bir kaç müşürüde tazelemeyi düşünüyom çok daha ii olur inşlh...
« Son Düzenleme: 21 Mart 2010, 13:15:41 Gönderen: mami6848 »

Çevrimdışı mami6848

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : 15 Nisan 2010, 14:22:28 »
Yeni birakaç resim...

By mami6848 at 2010-04-15

By mami6848, shot with 5800 Xpres at 2010-04-15

Yeni KM Saatinin biraz temizledim herşey süper iç aksamı süper yanlız montaj ayakları ile bir kaç çizik mevcut onlarada yapabildigm kadarı ile yaptım ayakları ile vidalama yerlerini bi şekilde hallettim ama çizikler öle kaldı okadarda olsun :) YAKIŞIKLIYA takamadım çünki benim eski km saatim vidalı tel ile çalışıyodu buda geçmeli yeni bir tel alana kadar böle durcak şimdilik eski teli sökerkende biraz hor davrandım sanırım vidalama yeri ayrıldı :)

Bir başka sorunumda dügmelerin üst kapagı veya çercevesi yok japon ile bişeler yapmışlar eski sahipleri ama attı iki gün sonra elinde o kapaklardan olan vaya bilen varsa yardımçı olursa çok sevinirim...  :sevgi:

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : 15 Nisan 2010, 14:47:50 »
senın sorunun yerım ben bumu sorun yawwwww ;) :D ;D
merak etme en  kısa zamanda elımde olucak eksıgın kalmıcak  merak etme hallederız onuda dugmelerde gelıcek buyuk ıhtımal set olarak...
o tachoda tanıdık geldı bana ya... ;)gule gule kullan kazasız belasız :tamamdir :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı mami6848

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : 15 Nisan 2010, 14:57:48 »
senın sorunun yerım ben bumu sorun yawwwww ;) :D ;D
merak etme en  kısa zamanda elımde olucak eksıgın kalmıcak  merak etme hallederız onuda dugmelerde gelıcek buyuk ıhtımal set olarak...
o tachoda tanıdık geldı bana ya... ;)gule gule kullan kazasız belasız :tamamdir :sevgi: :sevgi:
Eyvallah abi :) inşlh valla sorun dedim ama dedigin gibi basit bişe :) bekliyorum haberlerini valla Tacho tanıdık abi MFA hani :) nasıl ama deli temizledim ii olmuş dimi :) bağlantı yerlerinide hallettim :D  :sevgi: :tamamdir