Güzel gidiyoruz Mami.Benimde 3 gün evvel kar yağdığı gün pazartesi günüydü akşam böcüğü garaja çektim.salı günüde çok kar var diye çıkarmadım.Kalorifer açık kalmış aküyü bitirmiş.Bu akşam komşunun arabadan takviye aldım bi kerede çalıştı.Biraz çalıştırdım akü kendine geldi kapattım yarın sabah ne yapacak bakalım.sanırım çalışır.
nası açık kalmış aküyü bitirmiş kalorifer? kontağı kapayınca kalorifer de kapanıyor ki? başka yerde kaçak olmasın ?
İlker benim arabanın kalorifer sistemi kontağa bağlı değil,ayırmam lazım kontağa vakit bulamadım:(dörtlü flaşörlerde kontağa bağlı aksine.Bi yerde durup dörtlüleri çalıştırmak için arabanında çalışması lazım.düzeltecem hepsini havalardanda uğraşamıyorum.
Muhammet abi lastikler yeni değil o zaman janta göre almadığına göre ?
bu jantlar senin araca yakışır diye düşünüyorum ORJÄ°NAL BBS BMW JANTI... #21083505 - sahibinden.com
Arkadaşım aklıma girme yaa şimdilik aciliyeti yok çok güzel jantlar ama mağlum parayı pek saçmamak lazım daha önemli eksiklerim var düşündügün için teşkredrm İLKER alırsın inşlh sana kısmettir belki...