gözlüğün bende gorursun sen vermıcem sen boyle konusmaya devame t
atmıyor artık emrahın arac duman falan.düzeldi kendi kendine
dünyam karardı yav gözlüğü kırdık elimde kalacak diye korka korka takıyom zaten.Kral bişi olacak ama sağolasın.sabah şantiyedekiler dumur oldu bana oooo beyefendi gözlükçünüz bile ayağınıza geliyor diyorlar bilhassa sarışın aptal sekreterim yok ben akşam gittim dükkanına yeni gözlük için dedim yakın arkadaşım sağolsun daha güzel bir camekan yapmak için gelmiş beni ziyarete dedim ama sarışın işte anlamıyo :)kıt zeka ne yapcan
Buraya yazma len bari hanımla papaz edecen beni al senin olsun üstede ben para vereyim
geçen hafta kahve yapmış kızlar sen tut önüme getir boş fincanı falıma bak diye kızım ben ne anlarım faldan derken sen bizim hanım gir ofise elimde fincan kalakaldım ölece zaten.resmen s...tık. artık ayıkla pirincin taşını gidecek oradan o kız deyip başımın etini yiyor o günden beri bana kalsa bir gün tutmayacağım ana yüklenici firmadan torpilli hatun.bilmem neyin akrabasıymış iş verdik o kadar size alacaksınız bunu işe dediler mecburiyetten duruyor yoksa sal çayıra mevlam kayıra:)
o bilir beni benim o taraklarda bezim yoktur ya ne tırsacam ondan:)
Ne demiş atalarımız yapmasanda gürle en azından