Bugün biraz piyasayı dolaştım sorunlar için ne yapabilirim diye baktım ilk duragım Maslak atatürk sanayi sitesiydi Mete abinin önerdigi Hakan ustayı bulmakdı o sanayi sitesinde otomotik şanzıman tamiri yapan bir dükkanda arkadaşımın kardeşi varmış onun patronuda tanıyormuş Hakan ustayı nese bulduk şanzıman ustasıda aradı ve yardımcı ol diye iletti gittik Mete abinin selamınıda ilettik tanıdı Hakan usta aracı cihaza bagladı ve bir iki konturolden sonra teşhisi koydu sadece ayar sorunumuz varmış dedigine göre benzin pompamızında ömrü bitmek üzeremiş E200 lerin pompaları oluyor çok taktım dedi istersen onuda takarım dedi nese ki aracı 3 gün bırakcan ve garantili teslim edicem dedi fiyat olarak ilk 500 dedi daha sonra 400 e indi usta gençliginde bu araçlara çok bindigini efsane oldugunu anlattı ve araca bakışlarında bellidi ki özlüyordu
bir hikayesinde corvet ve golf ile kapıştgını 260 la radara girdigini anlattı istersen senin aracada yüklim dedi beygir
nese abi düşinim dedim çıktım Volkswagen Servisine gösterdim Altur kimse anlamadı one diyolar K-jet diyince onun yanında BOCH servis var onlara gösterdim adam direk sökim die başladı tamam saol dedim kaçtım ordan resmen
Aktepe Sond da
http://www.aktepesound.com/ Incompatible Browser | Facebook!/pages/Aktepe-Sound-wwwaktepesoundcom/289910167292?ref=ts kardeşlerimin yanına gittim biraz sohbet muhabbet gerginligimi aldılar birde çıkartma verdiler sağ olsunlar inşlh vwtr.net çıkartmam var ikisini yapıştırcam en kısa zamanda sözüm ona şimdi bekleyişe geçtim Sizlerin görüşlerini bekliyorum çok sağ olun...