Aynı jantlardan bekliyoruz abi Senin yakışıklıdada
Arkadaşlar dün akşam hatta gece yarısı çok güzel bir an yaşadık en baştan anlatim Emrah benim dükkana geldi biraz otourduk muhabbet yedik içtik sonra araba ile iki turladık eveni bırakmak için sokaklarına girdik ki tek araçlık yokuş bir yol tamda karsına bi araç geldi adama dedik abi geri vites yok sen çıkarmısın geri geri bende öye çıkim adam sag olsun TAMAM SORUN OLMAZ DEDİ ama işte burasına dikkat 30 mt mesafeyi 15 dk gitti bi sag bi sol nese beklerken onun inmesini tam indi gibi işte emrah dedi bi tak geriye belki girer adamn içine dogmuş geçmeyen vites geçti onun sevinçi ve soku ile 5 defa geri gittim geldim artık geri vitesim vardı Yolda durup geri vitese takıyorum gidiyorum geliyorum parka geldim tam 10 defa ileri geri yaptım artık geri vitesim var arkadaşlar...
Hayırlı olsun benimde şu geri vitesi artık bastırarak yaptırmam gerekyor Tümseklerde 1 geçerken bazen 2 ye geçiyor vites tamir takımının fiyatı ne kadar esin ve burcanda?
Demekki kilometre dişilisi parçalandı gitti. En kısa zamanda yağını değiştirin şanzımanın bakın bakalım ne çıkacak.. Eğer temiz çıkarsa vites mafsallarına bişey sıkışmış ve sonunda düşmüştür..
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
benimmübarek ağzım sayesınde oldu