Gönderen Konu: SICAK KLİMAM'MIÇALIŞMIYOR  (Okunma sayısı 2893 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
SICAK KLİMAM'MIÇALIŞMIYOR
« : 23 Aralık 2009, 00:51:21 »
arkaaşlar havalar soğudu çok sogudu hemde.haliyle klimasız binilmiyor aracımda klima var soğuk iyiydi ama şimdi sıcağa ihtiyacım var arabayı çalıştırıp klimayı çalıştıdığımda sıcak hava üflemiyortakii imotor iyice ısınana kadar budayaklaşık 5 ila 10 dakikayı buluyor sanırım oda motor ısısını veriyor bu normalmi yoksa arac ıçalıştırdığım ve klimayı açtığım anda sıcaküflemesi gerekmiyormu.benmi yanlış biliyorum yoksa.

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk4
Ynt: SICAK KLİMAM'MIÇALIŞMIYOR
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2009, 03:57:00 »
yani benim bildigimde önce motor ısınmalı bu bütün araclarda böyledir benim golfümde de durum aynı

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: SICAK KLİMAM'MIÇALIŞMIYOR
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2009, 10:42:48 »
yani benim bildigimde önce motor ısınmalı bu bütün araclarda böyledir benim golfümde de durum aynı
Bende öyle biliyordum ama klimalı araçlarda 10-15 sn yede sıcak üfleyebiliyormuş benim Cabrioda ve Mercedeste motorun ısınması gerekiyor haliylede ısınana kadar donuyoruz geçenlerde bi abimizin FIAT ALBEA sına bindim klimalı araba sabah stop etti akşama kadar motr buz tutmuştur bastı marşa biraz ilerledik sıcacık üflüyordu klimalı arabalarda hemen sıcak üfler dedi aynısını HONDA CİVİC'tede rastladım...
ob ein leben nach dem cabrio ist ???