aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın siz ve herkes sorularınıza bildiğim kadarıyla şimdilik cevap vereyim benden daha fazla bilen arkadaşlar daha net cevaplar verirler
1-bildiğim kadarıyla kumandadan modül orjinalde yok sonradan taktırabiliyorsunuz ama tavsiye ederler mi bilmem ?
2-bütün parçaları olduğu gibi o da değişir de neden değişmek istiyorsunuz modifiye için filan mı? evetse gerek yok derim değiştiğinizde sadece boruyu bir adaptasyon yaptırmanız gerekmiyor boğaz kelebeği filan olsa temizliğinde söktürürseniz gerekiyor diye biliyorum benim bilgim böyle
3-küllükte ve çakmaklığın etrafında ışık olması lazım yanmıyorsa sigortası atmış olabilir çakmaklık çalışıyor mu? kontrol ediniz çalışmıyorsa 15 amperlik bir sigortası var (çakmaklığın) değiştirinde çalışacaktır ya da içindeki tırnakları açılmışsa şase almıyordur iletken olmayan bir şeyle tırnakları içine doğru kastırın çalışır (sizin ışık yanmıyorsa muhtemelen sigortasındandır) sigorta paneli pololarda direksiyonun solunda şoför kapısının yanında kalıyor açıp hendiniz kontrol edebilirsiniz kolaykıl olsun diye 15 amper dedim (maviler)
4-pololarda da öyle hangi kapının açık olduğunu göstermez sadece bagaj kapağınız açıksa işaret çıkar araba işareti bagajı açık olarak kırmızı işaret
5-torpido lambası olduğuna eminmisiniz? donanmında yoksa boşuna sigortasınıda aramayın
6-bilgisayarın kendi yazıyor olması lazım diye biliyorum anlık tüketüm değerleri diye
7-bilenler cevap verirler
aracınızın bakımlarını geçirmemenizi tavsiye ederim tekrardan hayırlı uğurlu olsun umarım yardımcı olabilmişimdir