benimde aracı stop ettirdiğim zaman zor calısıyo.yani normal istop etmede normal ama zorlandıgı zaman stop ettiginde.anneme ögretirken geldi basıma mars almıyo cok zorlanıyo
teşhis cihazı arıza sorulması gerekir.arıza vermiyor ise hararet müşürü ,boğaz kelebek açısı vs.kontrol edilmelidir ama yüksek ihtimalle hararet müşürü bozuktur.arıza müşürden ise de mutlaka servisten alın.(piyasa ile fiyat farkı yoktur.)
lpg montesinin zararları saymakla bitmez ama naapcaksın işte size de hak veriyorum benzinin litresi oldu 3.70 gibi. 100 tl lik benzinle şehir içi dışı karışık gittiğim yol 270 - 300 arası değişiyor benzinle.
arkadaşlar bu zorlandığı zaman stop etme olayı gaz ile kullanmanızdan kaynaklanıyor. ben birkaç araba değiştirdim ve bindiğim tüm gazlı arabalar aynı şeyi yapardı. bu gayet normal. gazlı arabada rolanti ayarı değişir durur. soğukda stop etme yapabilir vb. vb. şu lpg montesinin zararları saymakla bitmez ama naapcaksın işte size de hak veriyorum benzinin litresi oldu 3.70 gibi. 100 tl lik benzinle şehir içi dışı karışık gittiğim yol 270 - 300 arası değişiyor benzinle.
arkadaslar sorunum kesınlıkle tuple alakalı bısey degıl tupten once yasıyodum halada yasıyorum arac normal stop edılırse rahatca calısıyo ama dedgımı gıbı zorlanacak olursa calısması cok daha guc hale gelıyo..ayrıca hararet musurunu bende degıstırdım ucuz bı rakama ama orjınalı sandıgınız kadar ucuz degıl 300 lü meblalardan bahsedılıyo