yukaraki yorumun bu kadar iyi niyetli değil ama ilkercim...hatta adama küfür ettiğimden felan bahsediyorsun bi açıklarmısın nerde küfür etmişim ben bu insana herkesle birlikte bende öğreneyim...kendi kendine gelen gelir herkesi bekleriz modları felan???ayrıyeten kaşları dediğin gibi benden almadın ama kırmışsın ki o kaşlar tr de 23 adet mk 1 e takıldı..bana daha kimse bu kaşlar söyle böyle diye dönmedi işin en ilginç kısmı burda zaten ne yapmak istediğinizi çözemiyorum..bu sebebden dolayıda arkadasımın sorusunu haklı buluyorum sen bu damların kanına dkuncak birşeymi yaptın diyor...konu çok basit her türlü anlatmama rağmen malı alan bi kişi ar ortada sonrada yine malı bepenmeyen ama 1 hafta ses seda vermeyen bi kişi....beğenmezsen geri verirsin kardeşim sana geri verme kaşları ben almam mı dedim???burda almam demişim ayakları yapıyorsunuz kendinizce??ben kaşları isteyerek satmadımki zaten o sıra kaşların kalıbı kayboldu kzen dükkandeğişti kalıp dahi alamadan göndermek durumunda kaldım onları...o kaşların cccmk1 inde dediğin gibi jelkotunun doğru düzgün olmamasının sebebide oydu ersana bak elimde bunlar var bu haldeler dememin sebebide yine bu konuydu...kalıp olsa kuzene baştan normalin üzerinde özenle yine yaptırtır oa görede fiyat alır ona görede gönderirdim size..malı bilerek alıp 1 hafta geri ses vermeyip sonra kaş kırıldı zaten şöleymiş öyleymiş demek hangi delikanlılığa sığar???beğenmediysen gönderirsin geri arkadaşım bu kadar baittir bu...bana kırmaktan hiç bahsetmeyin bu gerçekten komik kardeşim...fiber işini bilen arkadaşlar 2 kat elyafla yapılmış kaşın ne kadar sağlam olabileceğini açıklasınlar burda herkez öğrensin..malatyaya gönderdim adam kaza yapmış msn de bana abi panjurum kırıldı kaş halen sağlam diyor siz dalga gecer gibi kaş kırldı diyorsunu isterseniz söyliyim kendi yazsın hemen bu konuya..açık ve net beğenmedim parasınıda göndermek istemiyorum denilseydi bende eyvallah derdim bana 2 hafta sonra dönüp küçümser bi tavırla resmen üç kağıda yatarak parayı göndermemek için değişik tavırlarda bulunulması gerçekten hiç hoş değil...hem suçlu hem güçlü olup bu kadar pişkin olunması zaten tamamen ayrı bi konu bu becerinize şaşıyorum açıkcası...
bak tekrar söylüyorum, aranızda geçen özel konusmaları bilemem. o ona gönderdiğin mesajları kopyala yapıstır yaparak gösterdi, ben o kadarını biliyorum. daha o zaman bana bunları kullanamıcaz, geri gonderelim dediginde senden adres istedigini, senin vermedigini söylemişti. ya ben kızkardeşimin düğün davetiyesini koydum buraya, herkes gelsin beklerim diye, kötü bi laf söylemedim
hala gel buyur, başımın üzerinde yerin var, adresim belli, yerim belli, yurdum belli
evet, gerçekten kırıldı, sana yalan borcum yok, durduk yere ne yalan söyliycem sana? ilk geldiklerinde, erşan abi ortak arkadasımız olan kaportacıya götürmüş takmak için, hatta eleman bana da anlattı, köşeleri çamurluk köşelerinden girmediği için, acaba onun arabada mı bi durum var da girmiyor diye düşünmüşler, beni aradılar. gel seninkinde deniyelim diye, ben de gittim denedik, benimkine de olmadı. ben aldım geldim, kendimiz kuzenle denedik, benim kaportacıma gösterdim, 50 yasında adam o da uyduramadı.hatta benim panjurun köşesi kırık hala, gösterebilirim yarın resmin çekip. durduk yere sana yalan söyliycek halim yok heralde? hatta benim kaportacı, bi kenarının diğer yerlerine oranla daha ince olduğunu, taksak bile kendisi bükülmeden dolayı kırılacağını söyledi.
tekrar sorayım, bana erşan abinin söylediği kadarıyla, adresini istemesine rağmen neden madem adresini vermedin de geri gönderelim ?
23 adet arabaya yapılmıs takılmıs, madem o kadar kullanılabilecek şekilde duzgundu, neden bize gonderdiklerini de aynı kalitede gondermedin ?