Ya bu cem denilen herifi biz adam sanmıştık be senelerce bu forumda yardımlaştık bilgilerimizi paylaştık ama hakkaten beş para etmez adamın tekiymiş...
Bakın en son attığı özel mesaj..
escocem
Volkswagen Türkiye
[email protected] (Konu Yok)
« Alıcı: Mk1GTI : Ocak 29, 2010, 09:51:32 ÖS »
« Bu iletiyi yanıtladınız veya başka bir üyeye ilettiniz. »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı YanıtlaYanıtla Bu mesajı silSil
Selam,kaşla ilgili son mesajımda söylediğim süre p.tesi doluyor.Yine son mesajda belirtiğim gibi kaş adeti 45 tl.Eksik gönderdiğin kaş başına parasını ödeyeceksin.Salı öğlene kadar ya kaşlar elimde olacak yada parası.Bu iş salı öğlenine bitmez ise çarşamba günü elimdeki kargo kağıdı ile samimi olduğum avukat arkadaşıma havale ediyprum seni...90 tl için yaklaşık 750 tl ödemek durumunda kalmak istemiyorsan yapman gerekeni yap..Hiç şakam yok eline celbi alınca iş işten geçmiş olmasın benden güzel bi dille son uyarım olsun sana...bana ptt adresi veya hesap numarası sormak dışında mesaj atma...çok net ve kararlıyım umursamak veya umursamamak tamamen sana kalmış...ptt kargo teslim tutanağının(imzalayıp kaşları aldığın) fotokopisine kadar elimde hazır buna kulağına küpe olsun...
Ya güleyimmi sinirleneyimmi bilemiyorum karşımdaki insan yaş olarak büyük ama zeka olarak küçük birisimiş... sen beni ver mahkemeye ver ama ne olarak vereceksin onu çözemiyorum.. Bana faturalı irsaliyeli malmı yolladınki biz inkar edelim...
Bana yazıcaksanda bundan sonra buradan yaz özel mesajlarına cevap vermiyorum bu başlığı açtığım günden itibaren sadece beni değil forum üyelerini ilgilendiren bir konu olmuştur...
Ve inan bana bu forumda senden yana tek mağdur olan kişi ben değilmişim...
Sen bana tazminat davası aç ben sana 750TL ödeyim ama benim sana açıcağım MANEVİ dava sanırım bu rakamla kesinlik ile kalmayacaktır.. Bana Ö.M. olarak attığın tüm hakaret ve küfürlü mesajlar elimde nasıl olsa bunları avukatınada vermeyi unutma...