Durumlar müsait olsada hepimiz bi araya gelebilsek.. Yollar uzak maddiyat ondanda uzak.. orda olmak isterdim..
doyumsuz bir geceydi gelen gelmeyen herkese teşekkür (kafaya rüzgar yemişim başım ağrıyor gecenin başka hiçbir eksisi yok...)
bi organizasyon yapılsa 2 ay sonraya falan çok güzel organize olacak şekilde tüm mk1 leri ortak bi noktada toplasak mesela bolu falan?olmaz mı?[/quoteÇok güzel bir organizeyle neden olmasın?Baharda böyle bir şey herkesin aklında var zaten.
bi organizasyon yapılsa 2 ay sonraya falan çok güzel organize olacak şekilde tüm mk1 leri ortak bi noktada toplasak mesela bolu falan?olmaz mı?
sulu bir buluşma olacağını rahmi daha önce söylemişti Emrah o kadar sıkıştırırsan aracı normal ya kardeşim:)
Allah Emrahın arkasında bırkmasın onun Makina insanı boğuyor birde Emrah sıkıştırınca ama genede kardeşimiz o bizim
senin gti emrahta olsa varya gerisini düşünemiyom florya ışıklarda bi kalkışı var korktum mobesa kameraları plakaları alacak die ama çıkardığı duman sis etkisi yaptı
Mükemmel bir gece olduğu belli ben bile resimleri görünce kendimi orda hissettim İnşallah ilerki buluşmalarada bizlerde katılırız gereçktende çok güzel bi buluşma olmuş daha böyle nice buluşmalara
birdahaki buluşmaya benim arabanın yengeç yürüyüşünü düzeltmem lazım dile düştük valla