Lpg kullanan arkadaslar yol bilgisayarına bakmayın dogru bilgi vermez ancak benzin yada dizel araç kullanıyorsanız alırsınız dogru sonucu.
neden peki? Yakıt ölçüm cihazı, birim zamanda geçen yakıtı ölçmüyo mu?benzin yada lpg ayırımını nasıl yapıyo eğer sizin dediğiniz gibiyse?
Bu bilgiyi vw yetkili servisi söyledi adamların meslegi bu bildikleri vardır heralde dimi Bana göre dogru ölçmemesi olanagı yüksek. Çünki farbrika çıkışı bu arabalar tüplü gelmiyor orjinal birşey degil ve vw yetkili servisleri tüplü hiç bir vw arabasına bakmıyor diye biliyorum.
Yalnız avrupa'da orjinal lpg'li vw üretiliyormuş.Serviste söylemişlerdi.Ayrıca serviste lpg ile sürüş testi bile yapmıyorlar.
Şu ana kadar bildigim 2 otomobil markası orjinal tüplü çıkarttı bunlardan biri chevrolet digeri ise fiat.Yinede tabi bilemiyecegim yol bilgisayarı doğru mu gösteriyor yanlış mı gösteriyor deneme fırsatım olmadı aracımız tüplü olmadıgından
Arkadaşlar ben 2 hafta önce 2003 golf comfort aldım geçende bi 100 km lik yola gittiim 5. viteste 100km hızda devir 2400 2500 o aralrdı hatırladığım kadarıyla 2 gün sonra tekrar aynı yola gittim araba 5. viteste 100km hızda 3000 devirde gösteriyor 120'ye çıknıca da devir 4000 o aralar gelior sizce bu devir biraz falza değilmi bi problem mi var acaba??Yoksa normal mi arabayı yeni aldığım için pek bilgim yok BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER