Prins iyidir...
fiyatını nasıldır acaba? 2000 liranın üstünde olduğunu unutmayınız.Ayrıca lpg 2,04 gibi bir rakamlara ulaştı.Bu kitin parasını kaç bin kmde amorti eder acaba?
İyi marka yoktur iyi montaj vardır.Daha önc ebu sitede iyi markaların kötü ustalar tarfından yapılan montaj hataları yüzünden motor rektefiyesine kaar ulaşan kötü durumları yazdığım zaman site yönetimi silmişti.
Ben markadan ziyade ustayı seçerim.Kötü ustanın eline dünyanın en ii markası kiti prinsi bile versen en ufak hatasında randıman alamassın.en basitinden o lpg enjektörlerini yanlış açıyla yada manifoltun yanlış yerine montajında artık ustayla akraba olursun.
Çevremde bir çok vw kullanıcısı var hepsinde ayrı ayrı kit markaları takılı.zaten sorunsuz montaj olmuyor ikl zamanlar ister istemz küçük problemler doğuyor.Sonuçta bu araçlar benzine göre imal edilmiş farklı bir yakıt gelince pürüzler çıkabiliyor.Ama buda ince ayarla hallediliyor.Yada benzinde çalışırken var olan ve belirtisi küçük olan problemler lpg sonrasında birden gün yüzüne çıkıveriyor ve suç direkt olarak lpg kitine,markasına ve ustasına atılıyor.
Çevremdeki vw kullanıcıları ve kullandıkları lpg kitleri
1-vw golf 4 2004 stefanelli (yanlış yazmış olabilirim)
2-vw golf 4 2004 aldesa
3-vw bora 2000 lovato
4-vw bora 1999 autronic
5-vw bora 2000 brc
6-seat toledo 2000 brc
7-vw bora 2004 atiker
8-vw jetta 2007 atiker
Fiyat farkı nedne bu kadar çok olduğu konusunda bildiğim tek şey ithal olduğu için geliş maliyeti.ama atiker ülkemizde üretiliyor.Zaten enjektörler yurt dışı tüm kitlerin.Sadece markaya göre üstüne isi yazılıyor.Zaten 4-5 çeşit enjektör markası var her kit farklı farklı marka kullnaıyor.
Ben aracımı temmuz 2008 aldığımda atiker 1200 lira brc yada diğer italyanlar 1500 liraydı.2008 kasımından sonra atiker 990 düşürüd (zaten ülkemizde krize girmişti) brc ve diğer italyanlar 1650 lere çıkardı.Ben beni düşünmeyen markayı ne yapayım.Araştırdım ve konyada en ii montajı yapan ustayı buldum ve gözü kapalı aracımı teslim ettim.Allah a çok şükür memnunum.Takılalaı 15 bin km oldu 9-10 bin arasında kendisini amorti etti zaten.