Gönderen Konu: 6n'de tampona park lambası  (Okunma sayısı 17412 defa)

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Polo 6n- Audi A3 8v
6n'de tampona park lambası
« : 14 Ocak 2010, 21:05:30 »
Arkadaşlar geçen gün bi arkadaşım resimde işaretlediğim yerlerde sinyal park lambası led gibi bişiler olsa çok güzel olurdu dedi benim de aklıma yattı. Şu an Scirocco'da olanlar gibi olsa çok yakışır. Acaba oraya ne ekleyebiliriz? Led olabilir galiba ama bence çok dandik duruyor. Başka ne yapılabilir? Hadi beyin fırtınası  :)

İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
Ynt: 6n'de tampona park lambası
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2010, 21:30:39 »
abes olur bence ama yapmak istersen çözüm çok önce ordaki plastiği çıkarıp bir güzel kapatacaksın fiberle mesala,sonra kadıköy yazıcıoğlundan yada karaköy selanik pasajından istediğin renk şerit led alacaksın kabloları lehimleyip isteğe göre ya parklara yada direk araç çalıştığında yanması için kontağa bağlayacaksın ehh bunları yapıpda resim eklersen bizde nasıl olduğunu görürüp ona göre belki bizde yapabiliriz. :tamamdir

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2010, 21:37:05 »
Follow me home sistemi yapabilirsin  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2010, 21:38:33 »
Yaaa şaka bi yana cidden o özellik hoşuma gidiyor acaba yapılmaz mı? :D
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2010, 21:46:43 »
Ya led olayı arabayı, karizmanı herşeyi tamamen bitirir bikere.
Follow me home ise nasıl çalışıyor bilmiyorum ama zaman ayarlı manual bi sistem yaptırabilirsin.
Mesela piyasada satılan şu cam kaldırma modülleri var ordan yola çıkalım..Dandik olanlarda mantık 10 saniye boyunca sürekli elektrik veriyor sonra elektriği kesiyor.Biraz araştırma yapıp şase yapmış bi usta bulabilirsen olmaz diye bişey yok :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2010, 21:49:51 »
Benim istediğim de led değil zaten arabalara led takıyorlar çok dandik duruyor. Scirocco'daki gibi bi sinyal tarzı lamba takılabilse çok güzel olurdu ama zor galiba.

Follow me olayını da az önce araştırdım internette var diyorlar. Far sensörü modulu alırsak acaba o özellik de var mıdır onda?
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı ahmed6042

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2010, 21:56:04 »
scirocco tamponu takalım :D
Das auto.

Çevrimdışı black eagle

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2010, 22:12:33 »
aynı noktalara led yerleştirmek benimde aklıma gelmişti ama artık kabak tadı vermeye başladı adamlar şahinlerin bile farlarına led taktırıyolar.parklara değilde sarı led taktırıp sinyallere bağlasan belki biraz daha standardın dışında ve hoşbir görüntü yakalayabilirsin diye düşünüyorum...( Audi Q7 lerde  incelerseniz  hemen hemen aynı noktalarda led var ona özenti gibide olabilir) :-\

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Ocak 2010, 22:19:32 »
Aslında zaten biraz da ona Scirocco'ya falan özenti aynı böyle bi görüntü almak istiyorum ama zor sanırım.

İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2010, 23:14:25 »
erco gidiyorsun bostancı sanayiye plastikten park stop lambası yapan bi amca var anlatıyorsun derdini hatta platiği söküp ver amca oraya istediğin lambayı platikten imal ediyor gerçi biraz tuzlu oluyor ama istediğini yaptırıyorsun istiyorsan sana adresini bulurum

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2010, 23:18:49 »
Valla iyi olur aslında ama tabi ne kadar tuzlu olduğu da önemli. 50'nin üstünde bi para harcanmaz bunun için. Değmez sanki?
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2010, 23:21:54 »
çifti 50'yi geçer tahminimce siparişle yaptığı için özel üretime giriyor.

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2010, 23:24:06 »
Doğru. O zaman şimdilik bunlar bi kenarda kalsın ben o parayla sustalı anahtar yaptırıyım ne zamandır istiyordum  :) yine de çok teşekkür ederim ilginiz için. Eğer yaptırmaya karar verirsem de senden adresi alırım ozmo.
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı nufyat81

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2010, 11:10:19 »
erco arkadaşım ben senin gösterdiğin yerlere far kaşı denilen ledlerden yaptım. ama yatsı olanlardan. hem belli olmuyor. hemde yandığında çok güzel duruyor.kesinlikle tavsiye ederim. ayrı bi hava katayor. fotoları bugün eklerim.