Gönderen Konu: Far kaşı alıcaklar dikkat...  (Okunma sayısı 14605 defa)

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
Ynt: Far kaşı alıcaklar dikkat...
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2010, 19:01:27 »
Ya komedi gibisin malları bu şekilde hangi salak kabul eder acaba biz kargodan alıp astar atıp boyatıp takıcaz sanıyoduk sen kargoyu vermişin mallar buraya gelmiş nerdeyse sonra bana attığın mesajda abi yoğunluktan zımparasını ve astarını yapamadım diğerinide kaportacı halleder dedmiştin tamam dedim okadarsa sorun yok ama resimlerdeki ürünler sadece zımpara yapılarak takılacak bir malzememi.. sana mesajımın birisindede yazdım ben kaportacı yada herhangi bir usta değilim bunlarla uğraşamayacağım istemiyorum dedim sen nededin allah belanızı versen s......... mallarını kırın atın a........ mallarını bi dünya laf ettin yuhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum sana başkada bişey demiyorum...

sen gerçekten dengesiz bir adamsın ersan bana ben uğraşırım zevkle diyen adam kaşları maldıktan sonra aynen yuarda yazdığın gibi dönüş yaptın...zaten konuyu yukardan aşağıya okursan bence kendi tutarsızlığıda çok net anlayacaksın..gerçi anlmana dahi gerek yok her şey ortada..msnde konuşmamıza rağmen 2-3 kere telefonla arayıp ısrarla istedim sonra bi anda değiştin..bende diyorumki madem mal kötüydü 2 hafta nerelerdeysin insan birisinden mal aldığında memnun değilse geri arar bu mal hoşuma gitmedi kardeşim der anlaşılır geri alınır zaten para pul göndermemişsin hatta kargosunu bile ben ödedim konuşmamızda kargosunu sen ödiyecek olmana rağmen...bana bunun cevabını ver 2 hafta ses seda çıkarma sonra kalkıp biri kırıldı diğerinide al bu nasıl mal söyle böyle muhabbeti yap bu nasıl bir mantık...beğenmediysen o anda alır telefonu ararsın.yukarda benden 3-4 aydır adres istediğini ve geri göndermek için çabaladğını yazmışsın ya 4 ay uzun zmaan en az 10 mesaj atmış olman gerekir srekli istedm dediğine göre..bana sadece 2 adetini buraya copy et ben sana almanyadan 1 hafta içinde orjinal kaş gönderteyim...

Ve bundan sonra senin seviyene inmemk için son mesajım seni mahkemeye vermeye bile değer bulmuyorum sen vericem diyosan benim tam 4 tane şahidim var 1 isi ilker yalancı şahit olarak nitelendirdiğin kişi diğer 2 si kaportacılarımız ver mahkemeye orda kapışalım zaten ben delil olarak elimdeki ürünü hakime verince artık o gerekli kararı verir..
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2010, 19:02:31 Gönderen: escocem »

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2010, 19:07:19 »
İLKER YUKARDA ÇOK AÇIK VE NET YAZIYOR NDN DİĞERLERİYLE AYNI OLMADIĞI DİKKATLİ OKURSAN GÖRMEMEN MÜMKÜN DEĞİL..AMA KONUYU ÇARPITMA AYNI OLMAYAN KALİTESİ DEĞİL ÜZERLERİNDEKİ JELKOT VE KENARLARININ KESİK OLUP OLMAMASI..KENERLARININ OTURMADIĞINI YAZMIŞSIN YA BÖYLE BİR DURUM YAŞADIYSAN ARAÇLARINIZIN ÖNÜ BENİM KİNDEN AZDA OLSA FARKLI OLABİLİR ÇAMURLUĞU BİLE DIŞARI İÇE OYNATSAN BU MESAFEDE DEĞİŞİKLİK OLUR VE KAŞ RAHAT GİRER YADA GİRMEZ ŞEKİLDE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR..BU KADAR BASİT BİR ŞEYİ KAPORTACINIZ DÜŞÜNEMEDİYSE O SİZİN SORUNUNUZ..BEN O KAŞLARIN KENARLARI İÇİN ORJİNAL KAŞI FEDA ETTİM BUGÜN NE YAPTIN KONUSUNDA VEYA BNM ARACIMIN KONUSUNDA RESİMLERİ BİREBİR VARDI MERAK EDİYORSAN BAKABİLİRSİN...

senin arabana olmuştur, kendi dediğin gibi çamurlukları oynatmışsındır vs. ama neden orjinal çamurluklarımı oynatma ihtiyacı hissediyim bi kaş için? tamam, kenarları kesik olmayan konusunda bişey demiyorum, ellemedik bile ona, ama diğeri konusunda konuşuyorum ben, malzeme homojen olarak eşit kalınlıkta ve düzgünlükte değildi. o kesilmiş olarak geldi. ya yalan söylicek değilim heralde, ne diye bu ihtiyacı hissedeyim?

adamın söylediğine inanmak vs diyosun, ben sana telefonda konuştunuz gibi bi kelime etmedim, senin gönderdiğin mesajı bana kopyalayarak gösterdi dedim.

osman ve erdem, forum db yedekleri elinizdedir mutlaka, zahmet olmazsa size cem abi ile erşan abi arasında geçen mesajları bi filtreleyip bakabilir misiniz? kim hangi konuda haklı çıksın ortaya. gerçekten rahatsız olmaya başladım bu durumdan. madem yetkilisiniz, ota çöpe uyarı veriyosunuz, bu konuya niye el atmadınız şimdiye kadar ?

kim kime ne yazmış, açın gösterin madem, kim haklı kim haksız çıksın?

bak büyüğümsün, şimdiye kadar sana kötü bi kelime kullanmadım, ama yok işte peşine iki adam alma, yok çoluk çocuk, bu gibi kelimelerden rahatsız oldum, bilesin.

Edit :
bu arada, ben yalan filan söylemiyorum. geçtiğimiz aylarda kadir arkadaşımıza 4-5 gün misafir oldum, beni evinde misafir etti. orda kendisine de harfi harfine aynı şeyleri anlattım. hala sen sanırım işte kırıldı dedik, üzerine yattık filan sanıyosun. kırılmasa, kullanıyor olsam, görebilirsin dimi? tıraş bıçağı mı bu da söküp takim dakika başı ?

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 31 Ocak 2010, 19:44:18 »
senin arabana olmuştur, kendi dediğin gibi çamurlukları oynatmışsındır vs. ama neden orjinal çamurluklarımı oynatma ihtiyacı hissediyim bi kaş için? tamam, kenarları kesik olmayan konusunda bişey demiyorum, ellemedik bile ona, ama diğeri konusunda konuşuyorum ben, malzeme homojen olarak eşit kalınlıkta ve düzgünlükte değildi. o kesilmiş olarak geldi. ya yalan söylicek değilim heralde, ne diye bu ihtiyacı hissedeyim?

adamın söylediğine inanmak vs diyosun, ben sana telefonda konuştunuz gibi bi kelime etmedim, senin gönderdiğin mesajı bana kopyalayarak gösterdi dedim.

osman ve erdem, forum db yedekleri elinizdedir mutlaka, zahmet olmazsa size cem abi ile erşan abi arasında geçen mesajları bi filtreleyip bakabilir misiniz? kim hangi konuda haklı çıksın ortaya. gerçekten rahatsız olmaya başladım bu durumdan. madem yetkilisiniz, ota çöpe uyarı veriyosunuz, bu konuya niye el atmadınız şimdiye kadar ?

kim kime ne yazmış, açın gösterin madem, kim haklı kim haksız çıksın?

bak büyüğümsün, şimdiye kadar sana kötü bi kelime kullanmadım, ama yok işte peşine iki adam alma, yok çoluk çocuk, bu gibi kelimelerden rahatsız oldum, bilesin.

Edit :
bu arada, ben yalan filan söylemiyorum. geçtiğimiz aylarda kadir arkadaşımıza 4-5 gün misafir oldum, beni evinde misafir etti. orda kendisine de harfi harfine aynı şeyleri anlattım. hala sen sanırım işte kırıldı dedik, üzerine yattık filan sanıyosun. kırılmasa, kullanıyor olsam, görebilirsin dimi? tıraş bıçağı mı bu da söküp takim dakika başı ?

ilker ben çamurluklarımla oynmadım aracımın önden ufak kazası dahi yok ayrıca daha yeni topladığımda orjinal çamurluklarını değiştirdim ...sana çamurluklarınla oynasaydında taksaydın felanda demedim zaten,ister oynarsın ister oynamazsın o senin zevkin benim değil..ben üzerine yattınız kullanıyorsunuzda demiyorum..dahada ayrıntı olması gerekirse seni muhattap almıyorumçünkü kaşları göderdiğim kişi sen değilsin anlaşıldımı kardeşim..sen konunun içine girip taraflı yorum yaptığın için bende sana da cevap yazmak durumunda kalıyorum...çok açık ve kısa söylüyorum diyorumki elinize aldınız beğenmediniz madem dandik geldi kalitesiz geldi acemi işi geldi amatör işii geldi ndn geri göndermedinizde ersan 2 hafta sessiz sedasız kalmayı tercih etti durumumun uygun olmadını ona belirtmeme rğmen???ortada açık secik süpheli bi durum var ben iternetten ürün alıyorum geldiğinde kargo yanında açıyorum malın açıklamasında yazanlardan farklı bi özellikteyse yada görüntüsünü bepenmediysem teslim almayıpiletişime geçiyorum firmayla...ersan bunu ndn yapmadı 2 hafta nerdeydi bu insan???2-3 kere mesaj attım madem beğenmemişti ndn geri cvp yazmadı diyorum anlatabiliyormuyum??forum yedeklerine gelince hepsi eksiksiz benim elimde mevcut ortaya koyulması gerekirse ben koyarım problem değil...ersan forumdan biri olan ben için forumdaki arkadaşları uyarmış bu adamın sattığı mal bu davranışıda bu diye..bende evt mal oydu seninde davranışında buydu halende bu diyorum..burda yönetimin rahatsız olacağı bir konu göremiyorum ben...olsa olsa ersanın seviyesini belirten serseri serseri ithamlarından rahatsız olurlar sanırım...ersan bence adabıyla yazıp çizsin ki konu kapanmasın işi bu kadar ciddiye alıp kendince beni forumda rezil etmeye çalışıyorya huzursuzluk yapmasınki konu açık kalsın kimin ne olduğunu gerçekten insanlar anlasınlar...ben çok rahatım bu konuda siz ndn rahatsızsınız???konuşurken seviyeli adablı konuşup yaptığınız yorumları belgeleyin ilgili mesajımı paste edin burayaki bende diğer arkadaşlar konunun özünü doğru anlasın diye her mesajınızdan sonra açıklama yapmak için zaman harcamak durumunda kalmıyim...adam halen daha pazartesi davayı açmayı unutma diye özel mesaj atıyor... :) bu espiritüel insanı inan çok merak ediyorum mutlaka tanışacağız çok zaman geçmeden yüzüze emin olabilirsin...sanada uğrarım ilkercim kafanda canlandırdığın gibi kişiliksiz bi adammıyım yoksa çokmu farklıyım kendi gözünle anırsın..hatta sen benden önce istanbula gelirsen haber eğer haberim olsun misafirim ol sen karar ver ersanın ithamlarını hak eden birimiim...

Çevrimdışı G60

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2010, 20:29:37 »

Ota boka uyarı vermekten yetişememişsiz.

Cevap hakkı doğmasından dolayı konu açık kalmıştı. Kimseye hakemlik yapacak konumda değiliz. Kim kime ne dedi, ne kadar süre oldu, ne geçti hiç bir şey anlamadım zaten. Ulu orta yazışarak çözülmez böyle şeyle anca ortalık kızışır. İşi buraya kadar getiren iki kişi, çözecek olan da iki kişi. Mübah olanı özelden çözmek.

Fani dünya, iki gün sonra birimizin başına bir şey gelir hepimiz üzülürüz. Bir fiber parçası için uğraştığınıza değmez.. O yüzden tatsızlık yaratmadan özelden bitirin lütfen.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2010, 20:36:54 Gönderen: G60 »
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."