arkadaşlar ne yüzü ne yüzellisi, dünya kadar para harcadım ben. forumda bi ara şatov vardı hatırlarsınız. adamcağız bıkmıştı arabasından. ben onun hesap arabayı aldığımdan beri masraf yapıyorum.
LPG için bi kere 45 tl verdim filtre + ayar yaptırdım. onunla 3 ay gitti. gene tavsiye ile başka ustaya gittim. o da 50 lira öptü cüzdanımızı. filtre + ayar + memeleri temizledi. artık az yakacak dedi. ama ilginçtir araba az yakıyor. 100 km de 25 tl yaktı geçen.
FAKAT-> arabadan çıkan sesi duymayın gitsin. eski vosvoslar olur bilen bilir, pıtır pıtır pıtır diye ses gelir egzozdan aynı ses benim motordan geliyor. performans deseniz mumla arıyorum, sağ şeritten tofaşlarla yokuşu tırmamnıyorum.
benzinde biraz düzelme oluyor, ama motor çok gürültülü çalışıyor, haddinden fazla sarsılıyor.
en kısa zamanda videosunu ekleyeceğim motorun. hem sesi duyun hem de görün diye.
ismailtunca81; bahsettiğin enjektör lpg enjektörü mü_ yoksa benzin enjektörü mü?
enjektörü değiştirme imkanım olmaz sanırım. lpgden vazgeçip benzine geçmem lazım o zaman.
sorunun hararet müşiri olduğunu bilsem bugun değiştiririm ama başka sorunlar var sanki