İLKER YUKARDA ÇOK AÇIK VE NET YAZIYOR NDN DİĞERLERİYLE AYNI OLMADIĞI DİKKATLİ OKURSAN GÖRMEMEN MÜMKÜN DEĞİL..AMA KONUYU ÇARPITMA AYNI OLMAYAN KALİTESİ DEĞİL ÜZERLERİNDEKİ JELKOT VE KENARLARININ KESİK OLUP OLMAMASI..KENERLARININ OTURMADIĞINI YAZMIŞSIN YA BÖYLE BİR DURUM YAŞADIYSAN ARAÇLARINIZIN ÖNÜ BENİM KİNDEN AZDA OLSA FARKLI OLABİLİR ÇAMURLUĞU BİLE DIŞARI İÇE OYNATSAN BU MESAFEDE DEĞİŞİKLİK OLUR VE KAŞ RAHAT GİRER YADA GİRMEZ ŞEKİLDE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR..BU KADAR BASİT BİR ŞEYİ KAPORTACINIZ DÜŞÜNEMEDİYSE O SİZİN SORUNUNUZ..BEN O KAŞLARIN KENARLARI İÇİN ORJİNAL KAŞI FEDA ETTİM BUGÜN NE YAPTIN KONUSUNDA VEYA BNM ARACIMIN KONUSUNDA RESİMLERİ BİREBİR VARDI MERAK EDİYORSAN BAKABİLİRSİN...
senin arabana olmuştur, kendi dediğin gibi çamurlukları oynatmışsındır vs. ama neden orjinal çamurluklarımı oynatma ihtiyacı hissediyim bi kaş için? tamam, kenarları kesik olmayan konusunda bişey demiyorum, ellemedik bile ona, ama diğeri konusunda konuşuyorum ben, malzeme homojen olarak eşit kalınlıkta ve düzgünlükte değildi. o kesilmiş olarak geldi. ya yalan söylicek değilim heralde, ne diye bu ihtiyacı hissedeyim?
adamın söylediğine inanmak vs diyosun, ben sana telefonda konuştunuz gibi bi kelime etmedim, senin gönderdiğin mesajı bana kopyalayarak gösterdi dedim.
osman ve erdem, forum db yedekleri elinizdedir mutlaka, zahmet olmazsa size cem abi ile erşan abi arasında geçen mesajları bi filtreleyip bakabilir misiniz? kim hangi konuda haklı çıksın ortaya. gerçekten rahatsız olmaya başladım bu durumdan. madem yetkilisiniz, ota çöpe uyarı veriyosunuz, bu konuya niye el atmadınız şimdiye kadar ?
kim kime ne yazmış, açın gösterin madem, kim haklı kim haksız çıksın?
bak büyüğümsün, şimdiye kadar sana kötü bi kelime kullanmadım, ama yok işte peşine iki adam alma, yok çoluk çocuk, bu gibi kelimelerden rahatsız oldum, bilesin.
Edit :
bu arada, ben yalan filan söylemiyorum. geçtiğimiz aylarda kadir arkadaşımıza 4-5 gün misafir oldum, beni evinde misafir etti. orda kendisine de harfi harfine aynı şeyleri anlattım. hala sen sanırım işte kırıldı dedik, üzerine yattık filan sanıyosun. kırılmasa, kullanıyor olsam, görebilirsin dimi? tıraş bıçağı mı bu da söküp takim dakika başı ?