Gönderen Konu: arka cam silgec arıza  (Okunma sayısı 7280 defa)

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk4
arka cam silgec arıza
« : 08 Ocak 2010, 15:32:02 »
ne yaptıysam su sıkmasını saglayamadım bunun.triger degısırken hortumunun cıkık oldugunu gordum ama takıldıktan sonra da durum degısmedı arka cama su sıktıramıyorum

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: arka cam silgec arıza
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2010, 16:53:47 »
Belkide suyu bitmiştir  :D Eğer su fıskiye motorunun sesi geliyor fakat su atmıyorsa ya içinde su yoktur yada hortumlar yada su fıskiye meemsi tıkanmıştır ama hiç ses falan gelmiyorsa motorundada arıza olabilir yada fişi falan çıkmıştır daha neler neler !
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2010, 16:54:49 »
Golf Mk 4 lerde nasıl oluyor bilmiyorum ama Mk1 lerin ark silecek su bidonu bagajda ayrıyetten oluyor belki seninkiside arkadadır  ;)

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2010, 18:25:28 »
arkaya su fışkırtmak için kolu kendine doğru çekme ileri doğru (tam tersine) ittir

eğer yinede çalışmassa bu sefer ses dinle eğer sen kolu itince su motoru çalışıyorsa sesi geliyorsa arkaya giden su borusu ek yerinden çıkmıştır takman gerek şayet böyle ise o çıktığı yerde su birikir

eğer sen kolu itince ses filan gelmiyorsa sigortası atmış olabilir silecek kolunun o fonksiyonu bozulmuş da olabilir kolay gelsin

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2010, 19:16:08 »
Demek Golf Mk4 Lerdede Mk1 lerdeki gibi ileri itliyosun kolu  ;)

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2010, 21:48:08 »
Demek Golf Mk4 Lerdede Mk1 lerdeki gibi ileri itliyosun kolu  ;)

polo larda öyle golflerde de öyledir muhtemelen denemekte fayda var
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2010, 22:45:45 »
arkadaslar kullanımını bılıyorum ama ben memesinden suphelenıyorum motorundan falan ses gelıyo ılk sıktıgımdada azıcık bı su gonderıyo ama devamı gelmıyo.su deposunda su var ayrıca :)

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2010, 21:23:38 »
o zaman sistem çalışıyor
suyun çıktığı deliğle  ince birşeyle uğraşın  biraz açılır tahminen eğer normal çeşme suyu filan koyuyorsanız  güneşte o su buharlaşıp kalan kireç suyun çıktığı delikleri tıkayabilir kireçsiz su koymanızı öneririm
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2010, 21:32:30 »
tamam denicem tsk ederim

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2010, 13:18:38 »
Bence eline çok ince bir tel parçası al biz iş yerinde bize gelen araçlara öyle yapıyoruz bu dönen tel fırçaları varya ondan bri parça tel kopatıyorum kendi arabamdada yaptım tıkanmıştı önce bidonu söktüm güzelcene temizledim sonra hortumu eskimişti onu yeniledim baktımki su çıkmıyo her araca yaptığım gibi tel fırçadan bir tel koparttım sonrada deliklerini açtım sonrada hiç normal su koymadım sanada önerim bu önce su bidonunu güzelcene sök temizle tak hortumunu sök temizle memelerin deilklerini aç sonrada su koyma camsil tarzı veyaz anti frezeli cam suyu koy  hem camı çok çok daha güzel temizliyor ben kendi silgi süpürgelerimnide değiştirdim orjinal BOSCH taktım camı değil silmek kuruluyo resmen  :tamamdir

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2010, 00:18:53 »
ya bıdonu temızleme fıkrı guzel hosta bızde taa direksiyon hıdrolıgının altında falan kalıyo onu oralardan cıkarmak basıma baska sorunlar acabılır ama memesını temızlemem gerektıgını anladım eyvallah

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2010, 18:29:26 »
ya bıdonu temızleme fıkrı guzel hosta bızde taa direksiyon hıdrolıgının altında falan kalıyo onu oralardan cıkarmak basıma baska sorunlar acabılır ama memesını temızlemem gerektıgını anladım eyvallah
Nedemek abi sorun değil sana tavsiyem normal su kullanma ya CLİN marka mavi şişesini kullan yada CAM SİLİN yeşil şişesini  :tamamdir

Çevrimdışı luckyboys59

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 24 Ocak 2010, 16:43:28 »
aynı sorun bende de vardı; kolu ileri itirdiğimde motor sesi geliyor su atmıyor, arka su deliğine iğne soktum olmadı, bagaj kapağı kaplamasını söktüm hortum ucunu çıkardım hiç su gelmiyordu bende hava bastım hortum ucundan ve malesef  hortum bi yerden ya çıkmış yada kırılmış olmalı ki döşeme içinden bariz hava sesi geldi :)