Gönderen Konu: Vites sorunu ?? yardım :( (((5.nci sayfa güncel...)))  (Okunma sayısı 26791 defa)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vites sorunu ??
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2010, 20:44:52 »
Yeni aldığın arabada sorun çıkmıycakmı zannediyorsun bu yaştaki bir araba için bunun gibi ufak sorunlar sorun bile sayılmaz!

haklısın belkide

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2010, 22:44:09 »
haklısın belkide
Senin neler hissettiğini biliyorum bakıyosun başkalarına son model arabalarla geziyolar  sanada hakaret gibi geliyo sürekli arıza çıkartması eski model olması bana sürekli sat bunu yaşlı araba napıcan modelini yükselt gibi laflar ediyolar ama boşver internetteki arabaları görüyosun adamlar neler yapıyor Mk1lere bizde yapabilsek öyleki kısmetse yaparız ben o zaman görürüm onları iş arkadaşım sürekli benim cabrioyla dalga geçiyodu dandik taka tuka bişey diye bi akşam iş çıkışında dedim sana bi tur attırayım gazı bi fulledim ağzı açık kaldı bu bukadar gidiyomuydu diye caddede kaç tane araba solladığımızı ne arabalara makas attığımızı ben bile hatırlamıyorum  sonra dedi ya bunlardan banada bulabilirmiyiz  ;D Sen kendi arabanın kıymetini bil bence çünki ben bile özeniyorum senin arabana çok diri ve çok güzel çokta ekonomik bundan iyisi can sağlığı  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2010, 01:00:12 »
Senin neler hissettiğini biliyorum bakıyosun başkalarına son model arabalarla geziyolar  sanada hakaret gibi geliyo sürekli arıza çıkartması eski model olması bana sürekli sat bunu yaşlı araba napıcan modelini yükselt gibi laflar ediyolar ama boşver internetteki arabaları görüyosun adamlar neler yapıyor Mk1lere bizde yapabilsek öyleki kısmetse yaparız ben o zaman görürüm onları iş arkadaşım sürekli benim cabrioyla dalga geçiyodu dandik taka tuka bişey diye bi akşam iş çıkışında dedim sana bi tur attırayım gazı bi fulledim ağzı açık kaldı bu bukadar gidiyomuydu diye caddede kaç tane araba solladığımızı ne arabalara makas attığımızı ben bile hatırlamıyorum  sonra dedi ya bunlardan banada bulabilirmiyiz  ;D Sen kendi arabanın kıymetini bil bence çünki ben bile özeniyorum senin arabana çok diri ve çok güzel çokta ekonomik bundan iyisi can sağlığı  :tamamdir

aha aynı kaderi paylaşıyoruz glba :D  beyenenlerde çok oluo ama laf söleyenlere dayanamıorum külüstürdü eskiydi gibi sölenen laflar delirtio beni... arkadaş var 2006 model arabası var kaloriferi ısıtıomu hayret varmı allaha emanet gidiyosunuz falan dio deli oluyorum ya çalışmaya başlasam bi çok güzel şeyler yapıcam ama şimdilik bu.. ama yinede bn seviyorum arabamı kim ne derse desin çocukluğum geçti :)  hayatımın parçası arabam bnmm !

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2010, 18:53:22 »
aha aynı kaderi paylaşıyoruz glba :D  beyenenlerde çok oluo ama laf söleyenlere dayanamıorum külüstürdü eskiydi gibi sölenen laflar delirtio beni... arkadaş var 2006 model arabası var kaloriferi ısıtıomu hayret varmı allaha emanet gidiyosunuz falan dio deli oluyorum ya çalışmaya başlasam bi çok güzel şeyler yapıcam ama şimdilik bu.. ama yinede bn seviyorum arabamı kim ne derse desin çocukluğum geçti :)  hayatımın parçası arabam bnmm !

Kesinlikle aynı kaderi paylaşıyoruz arabadan anlayanlar tebrik bile ediyo yaşına rağmen çok sağlam bakmışsın falan diye ama bazıları çok eski modeli düşük yok şu yok bu yok bazen içimden ......  ... yok demek geçiyo ama demiyorum  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 11 Nisan 2010, 16:06:20 »
vites tamir takımı contalar fln değişti baskı balata değişimi sırasında ama viteslerim daha kötü oldu geriye geçer gibi bastırarak 1 e geçiyo... neden böyle oldu bilgisi olan varmı tam herşeyi hallettm tmm derken berbat oldu iyice :( yardım pls.. ??? :(   ve 5 yine yokkkkk :'(
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2010, 16:08:45 Gönderen: burak.akın »

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
Ynt: Vites sorunu ?? yardım :( (((2.nci sayfa güncel...)))
« Yanıtla #19 : 11 Nisan 2010, 18:04:08 »
senkromeclerden kaynaklaniyo sanziman inmesi lazim 350 400 tl ye patlar mk1 lerin cogunda bu ariza cikiyo gecmis olsun

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Nisan 2010, 19:38:47 »
 :-[ :-[  eyvah

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 11 Nisan 2010, 22:55:46 »
Evet burak bende bu yönde tahminde bulunmuştum indirip güzelbi bakılması lazım sen bi kaç ay daha bekle artık hee.....

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2010, 00:29:20 »
böle idare ederim artık o iş yaş... baktırmak lazım iyice...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #23 : 12 Nisan 2010, 12:42:50 »
 Ayarı yapamamışsınız başka bir ustada şansını dene..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 13 Nisan 2010, 00:51:05 »
tmm öle yapıcam :) bu gün 4.vitesde 80 le giderken  e-5 de geçmeyen kalmadı be çok dokundu bana :D
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2010, 02:13:19 Gönderen: burak.akın »

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 13 Nisan 2010, 09:22:57 »
tmm öle yapıcam :) bu gün 4.vitesde 80 le giderken  e-5 de geçmeyen kalmadı be çok dokundu bana :D

Eee Burak 5. vitesinmi var derdin var bak bana 4 vitesle tın tın gidiyoruz işte  ::)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 13 Nisan 2010, 11:34:42 »
valla tamir takımı aldık biz 1 ay önce. ince ayarları anca geçen hafta sonu bitti :D
ilk yaptığımızda geri diye bire geçiyordu :D
biraz uğraştık hepsine giriyordu ama geri vites için bastırmak gerekmiyordu :D bazen bir diye kırmızıda geriye geçiyordu filan. sorundu kısaca :D sorunun çanaktan olduğunu farkettik ve deneme yanılma yöntemiyle de olsa doğru montajı bulduk :)
en son yaptığımızda bastırmadan geriye geçmiyor. 1 2 3 4 5 hepsi tıkır tıkır geçiyor. sıfır araba vitesi gibi oldu vallahi :D ayar çok önemli. alt tarafta kolun dayandığı demir dahil herşeye ayar istiyor.

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 13 Nisan 2010, 12:41:31 »
valla tamir takımı aldık biz 1 ay önce. ince ayarları anca geçen hafta sonu bitti :D
ilk yaptığımızda geri diye bire geçiyordu :D
biraz uğraştık hepsine giriyordu ama geri vites için bastırmak gerekmiyordu :D bazen bir diye kırmızıda geriye geçiyordu filan. sorundu kısaca :D sorunun çanaktan olduğunu farkettik ve deneme yanılma yöntemiyle de olsa doğru montajı bulduk :)
en son yaptığımızda bastırmadan geriye geçmiyor. 1 2 3 4 5 hepsi tıkır tıkır geçiyor. sıfır araba vitesi gibi oldu vallahi :D ayar çok önemli. alt tarafta kolun dayandığı demir dahil herşeye ayar istiyor.

:D ışıklarda banada oluyor o :D durup 1 i arıyorummm millet arkadan el kol yapıo bi gün dövcekler beni :D bnmkide öyle sıfır araba gibi  olur umarım.... bu gün uğrucam. tekrar ustaya