Gönderen Konu: Vites sorunu ?? yardım :( (((5.nci sayfa güncel...)))  (Okunma sayısı 26798 defa)

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vites sorunu ?? yardım :( (((2.nci sayfa güncel...)))
« Yanıtla #56 : 17 Nisan 2010, 02:04:09 »
bastırmadan bire geçiyorsa vites çanağına bakın derim  ters takılmışsa vites kolu hafif aşağıda kalıyor sanki sürekli basılıyormuş gibi. bizimki de öyleydi. en son çanağı ters çevirip taktık.sorun çözüldü. bence dene istersen...
bi de geri ile bir ayarı vites kolunun altında (arabaya alttan bakınca görünen) kolu kendine doğru çekince kolun alttan dayandığı demir sayesinde yapılıyor. çanaktan sonra onu da bi deneyin. levyeyle kastırın filan biraz. olucaktır. emin ol :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #57 : 17 Nisan 2010, 13:43:44 »
Size bir site paylaşıcam burda resimli anlatım var.. Eğer ingilizceniz varsa kendinizde yaparsınız.. İngilizcem yok derseniz boş bir vakitte TR ye çevirmeye çalışırm ama gün veremem..
The Mk1 Golf Owners Club: You are using an invalid IP

10 sayfa şeklinde aşadan ileri deyin devam edin konuyu..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 17 Nisan 2010, 20:45:22 »
Burak 1 ile 2 zaten aynı sıra üstünde değilmi sende benim gibi yap direk 1 e atınca ya geriye yada 3'e geçiyo demi ben ilk başta 2ye takıyom hiç vitesi sağa sola döndürmeden dümdüz 1'e atıyom hiçte problem olmuyo ama önceden vitesim çok güzeldi bastıraraktı geri şimdi bastırmadan hiç sevmedim en yakın zamanda hallettiricem  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 17 Nisan 2010, 22:45:52 »
Size bir site paylaşıcam burda resimli anlatım var.. Eğer ingilizceniz varsa kendinizde yaparsınız.. İngilizcem yok derseniz boş bir vakitte TR ye çevirmeye çalışırm ama gün veremem..
The Mk1 Golf Owners Club: You are using an invalid IP

10 sayfa şeklinde aşadan ileri deyin devam edin konuyu..

bizim tamir takımınıı taktıktan sonra baktık ki iki conta fazla kaldı acep nerenin diye aradık bulamadık sonra sakladık lazım olur diye.aradan üç beş gün geçtikten sonra o sitede ki  vitesle ilgili  yerde contaların yerini öğrendik hemen taktık. çok faydalı arkadaşlar bakmakta fayda var

Çevrimdışı ahmancar

• Ahmet Halit MANCAR
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk1 & Mk4
« Yanıtla #60 : 18 Nisan 2010, 12:35:43 »
cery aslında takmasanız da olur du herhalde çalıştığına göre :P
ne demişler en iyi usta parça arttıran ustaymış tabi ben işin esprisindeyim (:
Mancarlar Torna

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 19 Nisan 2010, 10:49:16 »
olmuştu da kolda sağa sola boşluk wardı biraz. o lastiklerle o da halloldu :)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 19 Nisan 2010, 18:48:57 »
bu gün düzelttrdm biraz.5 yine yok bi ara parçaları söküp tornacıda boşluk olanlara burç yaptıralım dedi usta contaları taktığı halde eski hali aynı yine. geçişler fena değil ve daha iyisi için ümidi kestim böle idare etsin çok geçmez satarım zaten arabayı.. :)  yetişemiyorum artık bu arabaya golf 2  yada 3 var kafamda bakalım

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 19 Nisan 2010, 19:33:40 »
bu gün düzelttrdm biraz.5 yine yok bi ara parçaları söküp tornacıda boşluk olanlara burç yaptıralım dedi usta contaları taktığı halde eski hali aynı yine. geçişler fena değil ve daha iyisi için ümidi kestim böle idare etsin çok geçmez satarım zaten arabayı.. :)  yetişemiyorum artık bu arabaya golf 2  yada 3 var kafamda bakalım
Dur olum sen daha viteste yoruldun bu işler böyle   ;) Golf 2 veya 3 alırsan Golf 1 bölümüne yine bekleriz  :bekleriz:  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 20 Nisan 2010, 00:32:21 »
:D vay ölemi :D 

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 01 Mayıs 2010, 01:02:56 »
istanbul avrupa yakası tanıdık ii bi ustası olan varmı

Çevrimdışı filizbilgisayar2006

• Mk1 e Selam Dolaşmaya Devam
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vites sorunu ?? yardım :( (((5.nci sayfa güncel...)))
« Yanıtla #66 : 04 Mayıs 2010, 13:03:18 »
arkadaşlar golf 1 çok güzel bir araç ama inanın bu vites sorunu ve parça sorunu insanı çok kızdırıyor ne yapalım artık golf 2 yada golf 3 e geçmenin zmanı geldimi ustalara soralım

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 04 Mayıs 2010, 13:29:37 »
arkadaşlar golf 1 çok güzel bir araç ama inanın bu vites sorunu ve parça sorunu insanı çok kızdırıyor ne yapalım artık golf 2 yada golf 3 e geçmenin zmanı geldimi ustalara soralım
askerlık bıttımı tımucın nbr nasılsın özledık ya...

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 04 Mayıs 2010, 14:56:03 »
parçası bol  vites sorununu da bilmeyen ustalar daha da  karıştırıyor tamir takımını aldıktan sonra bir çanağın konumunu düzgün ayarlıyacaksın alttanda bir ayar yapıldımı düzelir yahu takmayın 2 kişi lazım ayarı düzgün yapmak için bnmde şuan 1 zor geçiyor kısa zamanda halledicem varmı kasası ayrodinamiği bizimki kadar tatlı hoş olan vw başka :D >:D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı devrankayabaşı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 04 Haziran 2010, 21:31:14 »
slmlar mk1 golf üm var benimde vitesler birbirine çokmu yakın yada benim araçtamı sorun var 1 e takıyosun3 e geçiyor 3e takıyosun 5e geçiyor bu tamir takımı dediğiniz şey nasıl temin edilir acaba bi yardımcı olun yaa saygılar.