Cahit Arda Arsal
[email protected]0532 781 30 65
Honda Civic VtecII
Mrb Arkadsalar Mk1 sewdam wardı uzun zamandır arkadsalarım sayesınde acıga cıktım 2 3 adt mk1 bı tek kapı dızel buldum.Hepsine baktım cok kotulerde son olarak anadoludan bu aracı buldum resımlerde gerekırse gıdıp bakacım ve alıcam sızce ne yapmayılıyım bu aracı trye kazandırmak kendımı eglendırmek ıstıyorum ve bunu ask,sevgı butun duygularımla yapmayı goze aldım gerekırse butun gun ugrasıcam ısten buldugum fırsatlarda.araba harıc elımde 3,000 tl var sızce bunları basara bılrıyım sımdılık zamanla cok seyler yapabılırım kısmetse
2 sı Dizel 1,6 motor
1 rı Turbo Dizel 1,6
Yasında oturu araclarda curukler var komple sokup elektırıp tesastı fılan dosemeler koltuklar degıstıreıcem mavı yapmayı dusunuyorum kısmetse Panjur tampon ayna gıbı aksusuarları trden bulabıırımıym?
Beni korkudan motoru sız Degerlı abılerımde yardımlar beklıyorum.Hız benım ıcın onemlı degıl gorsel olarak calısma yapıcam GIr gır spec.
Sizde turbolumu? turbosuzmu? alyım?
Alacagım araba en fazla 84 lu olucak daha ustunu almıycam Motorunu komple revıze etmeyı dusnuyorum ne gıbı ımkanlar wardı parcalarını kolay bulurmuyum ne gıbı sorunlarlar kasılasırım
Mk1 ve Mk2 toplayan bu sanata el adana arkadas ve abılerımden yardım beklıyorum sızın tafsıyelenızın ve yorumlarınızla baslıycam ve an an ıslıycem sıtemıze...
Arabayı aldık geldık koyduk Garage ordakı ılk fotolar.Resımlerde gozuken bıdon benzın deposu oluyor pıslık kactı bızde oyle bır cozum bulup geldık 165 km