sgl ercu jantlarım geldı bugun alıcam ısten cıkınca ztn lastıkcı bızım sorun degıl denerım hepsını
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Aynen bu sekil ıstıyıorum yrn gıdığ denıycem corc bakalım hbrdar ederım senı
jantlarım geldı flansımda yapıyor hayırlısı ıle boyay sokucamSimdi sorum önleri 195 arkalar 205 olsa ne gıbı sorun olur? yanagıda 45 yanak buldum 40 bulmaya calsıyorum ınsallah onuda buluurm
Cahit abi sende benim gibi nler daha ince arkalar kalın görünsün istiyosun Koray abi önden çekişli araçlarda dezavantaj arkadan itişli araçlarda ise avantaj olduğunu söyledi şahsen benim imkanım olsa önleri 195/50/15 arkalarıda 205/50/15 yapardım bizim mercoda önler 215/50/16 arkalar 235/60/16 Ama görüntü mükemmel Serlçuk abide arkaları kalın kullanıyodu o daha iyi bilir aslında
sorma gokhancım ama cok gzl goruntu oluyor artık hızdan zevk aldım bmw warken pek kendımı ve baskalarını tehlıkeye atmak derdınde degılım arada sırada roolng yapıyorz ondada sorun olmuyor baklım olmadı oyle yapıcam beraber yaparız ben once su 40 yanak lastık bır bulayımda
Balık sırtı olması için yanak değil taban genişliğini düşürmeniz gerek.. 7J kalınlıktaki jantta balık sırtı görünüm için 175/50 yada 165/50 lastik takmanız lazım.. 185/50-45-40 gibi lastikte balık sırtı olmaz..