Simdik dedıklrınzde haklısın ama arka panel duzeltılcecek onde 4 kat sac var duzeltırlmıyor yenı almak gerek onuda bulamadım sımdılık on bu sekıl durucak ama ılerde yapıcam benımde hosuma gıtmez cunckuErsan abı ;1 aya kdr gelıcek stoplarımda dıgerlerı geldı sayılır.Brkan;Simdilik ztn manı bıttı krom fılan hıkaye cıkınca baklım cok sırıtırsa yaptırcaz bırseyler ,Selcuk abı; bende cozemedım abı orasını on arka harıc pek hata yk olmadı ıst ztn bulusurz bakarız bıaz kurcalarız
ben bulurum sana istersen sıfır getirtiririz cahit önpanel komple 175 -225 arası bir seydi en son kalkan ticarettearka panelde elimde sıfır var dilersen
Ya isterse 10 kat saç olsun kaportacı onu çok rahat düzeltip birleşme noktalarını çok güzel ayarlardı savmış onları keşke boyanmadan önce olsaydı.. Senin komple panele ihtiyacın yok sonuçta düz bombeli kısım oraya komple saç bile yapsa olurdu bomesini verip.. Ama anladığım kadarı ile biran önce bitsin çıksında kurtilim dedin
cahit maşallah kardeş çok güzel olmuş ufak tefek ezikler var onalrda nazarlık olsun ilerde düzeltirsen aracın çok daha güzel olur ama kısa sürede değişirsen çok daha iyi olur bence kazasız belasız
Cahitcim hiç bişey için canını sıkma inan senin yerinde olmak isterdim . Herşey zamanla oluyor . Merak etme yolun başında ve iyi bi bağlangıçtasın. Bu arada senin şu hesabı halledelim biara 158 i hibe mi ettin yoksa
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
bir düşerse görürsün fotoyu sen
işşşşşşşşte budur ya renk budur helal olsun ..gec oldu ama degdı degecek...allah kazadan beladan korusun,analı babalı buyutsun...
Hadi hayırlısı Abi sen bitir ben de başlıcam kaportaya arkandan ben gelicem Kısmetse..