wayy adaş dünya gözüyle görmek nasip oldu ya. yakında da yürürünü görürüz
Jantları Ümraniyeden aldın galiba abi. Hayırlı olsun. Bi abimizdeydi niyetlendik kımet sanaymış..
umranıyeden almadım bırkan sgl ıyı dıleklerın ıcın.Sana okdr msj attım bırkan neden cvp vermedın?
hayırlı olsun renk mükemmel arka panele bi el atmak lazım amma
Abi bana 2 tanesi geldi bende bu aralar cidden çok yoğunum çok işlerim var Buraya bile çok zor giriyorum Duyların bir tanesini bulabildim diğerinide arıyorum senin verdiğin msn yi de ekledim ama ses seda yok..
ne konuda el atmam gerek sag stop yamuk duyor omu? yoksa onlerde ve arkalardakını dıyorsun..bırkancım o znm dıyceksınkı benım ıslerım var boyle boyle yollayamam bende ona gore baskalaından bu ısımı gıderrım butun hersey yapıldı sol stoplarım calısmıyo..aama hemen msj atarsın bende boyle bole wr dıye.. haksızsam haksızısn cht abı de?
Abi haklısın da zamanım olmuyo arada girebiliyorum bu arada Bendede Sol olan var..
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Gözün aydın cahitim
ALLAH Nazarlardan Saklasın Gerçekten Müthiş Gidiyooorr
ercım cok tesukkru ederım Arkadslar sakın tanıdıga akrabaya ıs yapmayın yaptırmayın bende sıze tafsıye arama cuma cumartesıden berı kapak takılmasını beklıyorum baska hıc bır sorunumuz yok plakalar bıle takıldı sadece kapak !