Arkadsalar eger arabam 1 ay ıcınde satılmazsa artık proje nıtegıne gecıyorum borclarım bıttı sayılır.aracım cok gzl yuruycek ve yere cok gzl basıcak kısmetse yapmayı dusunduklerım
*Aracın tum tasıyıcılar degısıcek 5 bıjon yapıcam caddy jantı takıcam onler hava kanallı dısk olucak
*Egsoz headers cıft olucak on kapı atlarında krom olarak egzos sargı bezlı sekılde durucak ve parlıycak
*Enjektorlerı degıstırcem 1,9 enjektoru takıcam
*Pompamı tekrar revıze edıcem gerekırse 2,4 T4 pompasına gecıs yapıcam
*Turbo tımer takıcam ve boost gostergesı vs
*10 lt yada 15 lt bır ıntercooler dusuyorum sılıkon ve krom borulu olucak
*Radyoterı bırazdaha buyutup cıft fana gecıcegım
*Turbonun salyongoz degıl tamır takımı degıstırıem ve kısmetse ywas ywas basınc yukseltıcem alt devırlen ııcn ufak turbo olması sart
*Sanzımanı kontrol edıcem eger FF degıl ıse Aldıgımı hurda gtikı ıle degısıcem
*Tum kule ve alt gergıler mevcut onları takıcam
*Arka koltugu ıptal edıl yada etmeyın arkaya susden krom ROll eklıycem
Bunları yaparken 4 bın cıvarımda olan motorun tekrar ust kapaıgını acıcam basınc verecegım ıcın tuum pıstonları segmanları kontrol edıcem.
ve bu sekılde mekanıge son verıcem..
dısına ve ıcıne olarak,
Belkı mk2 yada mk3 on kolsol takacagım ve rengını sarıya cevıre bılırım,ve aracın ustunde bulunan kaput,2 on kapı ve 2 camurgulu tekrar sıfır olarak degsıtırcem cunku aracımı satmakdan cıkartıcam ve bebegım olarak kalıcak kısmetse bunları dusunuyorum daha ıyı fıkrı olan sunu soyle yap dıyen warsa lutfen soylesınler cunku artık 10 ayda elımdem tum mekanıkle ılgı herseyımı yapıyorum ustalara degıl kendım yapıcam artık nasılsa yedek olarak Eg motorlu FF sanzımanlı bır GTİ
var herkeze keyıflı forumlar..