Gönderen Konu: golf 4 elektrik sorunu acil yardım yarınyaptırmam gerek  (Okunma sayısı 17413 defa)

Çevrimdışı chevy55

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar herkese merhaba,

Yaklaşık 1 yıldır 1999 1.8 Higline 20v lpg/benzin otomatik vites kımızı renk 225/45/18 audi jantlarım,2008 transporterden çıkma double mp3 çalar golf sahibiyim yol tutuşu ve sürüş keyfine, donanımına hastayım.Ankarada yaşıyorum.Arabama aşığım.2 gün önce golfume  önlere 2 adet kışlık lastik taktırdım.arabayı lastikçilerdeki kaldırma sistemiyle havaya kaldırıp taktılar.arabama bindim çalıştırdım.FARLARIM,ORJİNAL SİSLERİM,HARİCİ SİSLERİM,SİLECEKLERİM,KLİMAM çalışmadı(sadece park lambalarım çalışıyor,uzun sellektör kendine doğru tutulduğunda yanıyor ve klimanın ekranı çalışıyormuş gibi görünüp hava vermiyor).Kazım karabekirden çıkıp elimle uzunları tutarak kendi elektikçime gittim (7 Km) Tüm sigortalar normal anormal birşey gözükmüüyor.Neyse tamircim kontağı 10,15 sefer açıp kapattığını ve kendiliğinden geldiğini söyledi ve herşey çalıştı.Dün gece aynı arızayı tekrar yaptı kontak oyununu bende denedim 1 kez geldi gitti sabah ustama gösterdim bu sefer olmadı servise götür en iyisi dedi.Sorum şu arkadaşlar;
1-Böyle bir problemle karşılaşan ve tedavisini yaptıran varmı?
2-Neden ve nereden yapıyor olabilir?
3-Servise götürsem beni öperlermi?Kaça mal olur

http://img62.imageshack.us/img62/4219/1005364.jpg

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 elektrik sorunu acil yardım yarınyaptırmam gerek
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2010, 16:12:54 »
Aracının maşallahı var dediğin gibi çok garip bir problem beyin arızası olabilir bence ama serviste neler derler neler çıkartırlar bilemem çok geçmiş olsun  :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı chevy55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2010, 17:04:19 »
Teşekkür ederim.Yardım bekliyorum arkadaşlar..

Çevrimdışı ADEM252

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2010, 17:52:53 »
Bilgisayara bağlattınız mı?Ama arızası devam ederken.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2010, 21:03:17 »
bence servise götür bir baksinlar direk kolunu alacaklar degilya söylesinler arizasini hicdegilse masrafini ve arizanin nerden oldugunu anlarsin daha sonra özel bir servis ile konusup arizasi bu ne kadar olur ve yapabilirminiz die anlaşırsın ben aracimi servise götürecegim pazartesi kismetse bizi nasil öpecekler bakacagim bakalim. :(

Çevrimdışı chevy55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2010, 09:43:56 »
şimdi ostimde bir servis varmış oraya gidiyorum bakalım ne diyecekler.

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2010, 12:34:39 »
oldukça garip bir durum .Merak ettim doğrusu :(

Çevrimdışı ADEM252

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2010, 15:52:51 »
Arkadaşlar bende de elektrik sorunu var.Tekrar aynı başlıktan bir konu daha açmak istemedim.Bugün elektrikçiye gittim.Normalde ilçedeki oto elektrikçilere gitmem ama arka sağ stop lambası (farları yakınca yanan lambalar) patlamış, onu değiştirttim.Ama ustamız kablosuna elektrik gelip gelmediğini kontrol için çıt çıt şase yaptırdı.Sonrasında ordan ayrıldım.Bi yerde arabayı durdurdum.Bide ne farkedeyim.kumanda çalışmıyor.Arabayı anahtarla manuel kilitledim.Kumandanın pili zayıfladı diye düşündüm.Kapıları açıyorum ön panelden uyarı vermiyor.Kısa farlar yanmıyor.Muhtemelen şaseden dolayı sigortası attı.Sigortayı kendim değiştirebilirmiyim?Sigortası nerede???

Çevrimdışı ADEM252

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2010, 16:50:39 »
Bi cevap verecek yok mu arakadaşlar?

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 01 Şubat 2010, 17:02:32 »
ilk önce servise götür baska türlü yardımımız dokunmaz bilgi versek bile kendin halledemezsiz ?

ekran arkasında soketlerde sorun olabilir ( ekran sıkıntın için ) diğerleri ile ilgili büyük ihtimal koordinasyon sağlayamıyor ki bu beyinle alakalı bir sıkıntı olabilir serviste bi baglansınlar araca sorun çıkar meydana onlar seni yönlendirir bakmaya fazla para almazlar tamir ayrı tabi

adem hoca elektrikçinin yapmış oldugu şase bir sıkıntıya yol açmış olabilir seninde bilgisayara baglanman gerecek gibi oradan yola çıkarsın ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 01 Şubat 2010, 17:41:50 »
Arkadaşlar herkese merhaba,

Yaklaşık 1 yıldır 1999 1.8 Higline 20v lpg/benzin otomatik vites kımızı renk 225/45/18 audi jantlarım,2008 transporterden çıkma double mp3 çalar golf sahibiyim yol tutuşu ve sürüş keyfine, donanımına hastayım.Ankarada yaşıyorum.Arabama aşığım.2 gün önce golfume  önlere 2 adet kışlık lastik taktırdım.arabayı lastikçilerdeki kaldırma sistemiyle havaya kaldırıp taktılar.arabama bindim çalıştırdım.FARLARIM,ORJİNAL SİSLERİM,HARİCİ SİSLERİM,SİLECEKLERİM,KLİMAM çalışmadı(sadece park lambalarım çalışıyor,uzun sellektör kendine doğru tutulduğunda yanıyor ve klimanın ekranı çalışıyormuş gibi görünüp hava vermiyor).Kazım karabekirden çıkıp elimle uzunları tutarak kendi elektikçime gittim (7 Km) Tüm sigortalar normal anormal birşey gözükmüüyor.Neyse tamircim kontağı 10,15 sefer açıp kapattığını ve kendiliğinden geldiğini söyledi ve herşey çalıştı.Dün gece aynı arızayı tekrar yaptı kontak oyununu bende denedim 1 kez geldi gitti sabah ustama gösterdim bu sefer olmadı servise götür en iyisi dedi.Sorum şu arkadaşlar;
1-Böyle bir problemle karşılaşan ve tedavisini yaptıran varmı?
2-Neden ve nereden yapıyor olabilir?
3-Servise götürsem beni öperlermi?Kaça mal olur

http://img62.imageshack.us/img62/4219/1005364.jpg
Öncelikle çok güzel rengi var güle güle kullan, benim ki de aynısı ama comfort, kuşaklar siyah :'(   , bunun kıymetini bil kolay kolay orjinali gibi boyayamıyolar yada ben boyayacak bir yer bulamadım..

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Şubat 2010, 17:43:37 »
Görüntü öyle güzel ki bir daha görülsün diye alıntı yaptım :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Şubat 2010, 19:46:58 »
Arkadaşlar bende de elektrik sorunu var.Tekrar aynı başlıktan bir konu daha açmak istemedim.Bugün elektrikçiye gittim.Normalde ilçedeki oto elektrikçilere gitmem ama arka sağ stop lambası (farları yakınca yanan lambalar) patlamış, onu değiştirttim.Ama ustamız kablosuna elektrik gelip gelmediğini kontrol için çıt çıt şase yaptırdı.Sonrasında ordan ayrıldım.Bi yerde arabayı durdurdum.Bide ne farkedeyim.kumanda çalışmıyor.Arabayı anahtarla manuel kilitledim.Kumandanın pili zayıfladı diye düşündüm.Kapıları açıyorum ön panelden uyarı vermiyor.Kısa farlar yanmıyor.Muhtemelen şaseden dolayı sigortası attı.Sigortayı kendim değiştirebilirmiyim?Sigortası nerede???
Arkadaşım ben açıkçası elektrikçinin şase yaptırmasından kısa farların gitmez eğer gitseydi arka stoplarında yanmazdı ama elektrikçin ampulleri değiştirip tamam ya olmuştur deyip hiç denemeden takıp bıraktıysa belli olmaz kontrol lambası diye birşey duymamışmıki bu adam kabloyla elektrikle şaseyi birleştirip cereyan varmı yokmu diye kontrol ediyor heleki beyinli arabada şahin doğan sanki evet eğer dediğin gibi düşünüyorsan sigortalık sürücü tarafında direksiyonun alt tarafında sigorta paneli var üzerinde kapak vs varsa tırnaklarına dikkat ederk yavaşça çıkart ve bütün sigortaları tek tek çıkartıp kontrol et ama yerlerini değiştirme çünki hepsi işlevlerine göre amperleri ayarlı olarak takılı örneğin:park lambaları 10amper ise kalorifer 30 amper gibi ... Kumandanın çalışmaması ise telefonun yanında faaln tutarsan kodlarınıbozar ve servise gidip tekrardan kodlatman gerekir arkadaşlar sizlerde unutmayın kumandanızı cep telefonu gibi manyetik alan oluşturan cisimlerin yakınlarında tutmayın!
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı chevy55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2010, 16:00:22 »
Arkadaşlar merhaba,Hemen Sorunun tedavisine geçiyorum.
Dün sabahtan ostimde vızır vızır işleyen vw elektirikçisine gitim sorunun kontak soketinden kaynaklandığını söylediler.bana 60 tl mal oldu ortalama tamir süresi 25 dk direksiyon komple sökülüyor.kontagın karşılığında role gibi yuvarlak bişi değiştirdiler.
Yorumlarınız için teşekkürler.herkese bol vw li günler