Arkadaşlar bende de elektrik sorunu var.Tekrar aynı başlıktan bir konu daha açmak istemedim.Bugün elektrikçiye gittim.Normalde ilçedeki oto elektrikçilere gitmem ama arka sağ stop lambası (farları yakınca yanan lambalar) patlamış, onu değiştirttim.Ama ustamız kablosuna elektrik gelip gelmediğini kontrol için çıt çıt şase yaptırdı.Sonrasında ordan ayrıldım.Bi yerde arabayı durdurdum.Bide ne farkedeyim.kumanda çalışmıyor.Arabayı anahtarla manuel kilitledim.Kumandanın pili zayıfladı diye düşündüm.Kapıları açıyorum ön panelden uyarı vermiyor.Kısa farlar yanmıyor.Muhtemelen şaseden dolayı sigortası attı.Sigortayı kendim değiştirebilirmiyim?Sigortası nerede???
Verdiğiniz cevaplar için teşekür ediyorum arkadaşlar.Bugün Konya'ya vw elektrikçisine gittim.Sigortası atmış.Değiştirdiler.Herşey düzeldi.Syn gökhan,inanın aynen dediğim gibi kısa farlar yanmıyordu,ama arka lambalar yanıyor.Kumanda çalışmıyor,ön panelden kapılar açık olduğuna dair uyarı vermiyor (zaten ön kapıların ışığıda yanmıyordu).Sigortayı değiştirince kumanda,farlar,kapı açık uyarı işareti hepsi düzeldi.Sağolsun ilçedeki elektrikçi epey uzmanmış.Beyinli arabada şaseyle kontrol
.Sigortalar direksiyonun sol konsol tarafındaymış.