Gönderen Konu: Sizce araçlarımızın ses yalıtımı diğer araçlara göre nasıl?  (Okunma sayısı 15528 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Bir otomobil meraklısı olarak, hemen hemen yeni çıkan tüm modellerin test sürüşlerini yaptım, model yılı yenilendikçe donanım olarak çok iyi olan bu farklı model ve tipteki araçlarda -bir iki araç dışında-  bir şey beni hayal kırıklığına uğrattı: iç ortam (lastik, motor, rüzgar vb) sesi. Acaba ben çok mu hassasım yoksa golf4'ün yalıtımı çok iyi olduğu için mi bana yeni veya fazladan bir şey yok gibi geldi?

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
Çok haklısınız bu tespitiniz oldukça yerinde.Bundan 2 ay kadar ekonomik sebeplerden dolayı 2004 Model Bora Pasific'imi satıp 98 model civic aldım.Arabanın en iyi yanı motor performansı ve bu arabayla ilgili fazla bi tecrübem olmadığı için Honda forumuna üye oldum.Oradaki yeni kasa Civic kullananların bi çoğu komfor,iç kabin sesi ve fren konularında şikayetciler.Ben de bu arabayla yağmurlu bi havada ya da çamurlu bi yoldan falan geçerseniz sanki çamurluğun davlumbazına çarpan herşey içeri girmiş gibi ses yapıyo.Bende tabii ki kullandığım Civic i Bora y la kıyaslamıyorum.Ama daha önceki 2000 model Hyundai Accent arabam bile bundan daha sessizdi..Ama VW bu arabaların yanında süper komforlu ve güvenli emin olun.Heleki yeni kasa Golf zaten sessizliği ile lanse edildi. Herkese iyi forumlar...
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı cemdermen

• Profili Görüntüle
denemesi çok kolay :) ön konsoldan kaputun içine 1 adet kablo çekmeye çalışın, bakalım geçirecek bir delik bulabilecekmisiniz :)

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
benim araba 83 model içinde dizelden dolayı iyi ses vardı gecen ay sünger dösedim içine iyice kesildi ses suanda davlumbaz içlerinde ses geliyor oda yagmurlu havalar ve mıcırlı yollarda oralara ve tabana pütür uygulaması olacak ondan sonra ses ile fazla bir sıkıntım kalmayacak cuma günü sirket arabası ile kırşehir ist yolunu teptim ve öldüm ( 2010 model peco teep ) 120 ile yol sesi yine geliyor ama düzgün asfaltta kesiyor sesi vw nin bu iş üzerine doçentliği vardır kesin vw forever
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
yeni  araaların golf 4e bir fazlalığı çok az eksiği dersek daha fazla gibi. 2002 golf conforta ve high ekıyaslarsan çoğu ancak o kadar donanımlı. İç malzeme kalitesi ve yalıtımda dediğiniz gibi  bencede gerileme var. Ama golf 4ler artık yaşlanıyor ve arıza çıkarıyor.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Yaşlılık ve arıza ayrı bir konu, burada ses yalıtımını tartışıyoruz :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
yaşlı olupta ses yalıtımı iyi olan vwlerde var bunu unutmamak gerek ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
yeni  araaların golf 4e bir fazlalığı çok az eksiği dersek daha fazla gibi. 2002 golf conforta ve high ekıyaslarsan çoğu ancak o kadar donanımlı. İç malzeme kalitesi ve yalıtımda dediğiniz gibi  bencede gerileme var. Ama golf 4ler artık yaşlanıyor ve arıza çıkarıyor.
      ben arabamı çok seviyorum. geçen sene döşeme ve motora 1000 TL harcadım, haftaya tüp taktıracağım, yazada alt takım ve şanzımana baktırıp, en az bi 5 sene binerim. 18000 tl ye hangi model yeni aracı alıp, 5 sene sorunsuz binebilirim, hemde bu konforla. ;)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle

Kasaya bakalım efsane kasaya biniyoruz :) Dışardan baktıgın zaman arabalar kaç yıl geçmesine ragmen maşallah dinç diri duruyor

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar hepimiz araçlarımızı seviyoruz zaten, konuya gelelim, SES YALITIMI DİĞER ARAÇLARA GÖRE NASIL SİZCE, BİRBİRİMİZİN DENEYİM VE FİKİRLERİNE İHTİYACIMIZ VAR  :t

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
Denediklerim arasında VW golf 4/golf5     civic/corolla/focus  hepsinden rüzgaz sesi ve asfalt sesi izalasyonu bakımından üstün. İlginç olanı araç büyük olduğundan herhalde Dobllo saydıklarımın hesinden üstün.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2010, 21:58:23 Gönderen: 06onur »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Focus tam bir facia bence de..

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
ford zaten hala kendini kamyon yapıyor zannediyor ..nerdeyse butun arabaları kalas gibi
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2010, 22:57:02 Gönderen: golf_4 »
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
2003 ford focus vardı kayın pederde. Süspansiyon onda çok yumuşak hatta çok esnediğinden 4kişide altı yere vuruyor her fırsatta, iç malzeme mükemmel. Ama ses izalosyonu ve içine beş kişi binince ivmelenmesi berbattı. Golfün basic inden bile  donanım olarak confort gibi birşeydi ama çok geriydi ve çok arıza yapıyordu.