Elektrikli supercharger dediğiniz piyasada satılan 'çakma' charger'lardan değil di mi? Yani bildiğimiz gücü kasnaktan alat supercharger istiyorsunuz? Sonradan uygulanan aşırı besleme sistemleri maalesef yakıtı düşürmek yerine yükseltebiliyor. Fabrikasyon aşırı beslemeli olan otomobillerde her detay minimum yakıtla maksimum güç elde etmek amacıyla işlendiğinden, doğuştan turbo/supercharger otomobiller daha az yakıyorlar. Sonradan uygulamak istediğinizde size çıkartılacak minimum fatura 2000 TL'dir. Sizin yerinizde olsam ille passat istiyorsam aracımı Passat TDI ile takaslardım, bunlarla hiç upraşmazdım. Ki tanışmıyoruz ama ben proje deliyisim, yani bu tarz şeylerle uğraşmayı çok severim, ama bulunduğunuz durumu düşünerek gereksiz masraf olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi sonradan uygulanan aşırı beslemelerde yakıtınızda hissedilir azalma olması imkansız, artış olma ihtimali yüksek. Supercharger'a 2000 lira vereceğinize sanırım aracınızın üstüne 3000-4000 lira vererek dizele geçebilirsiniz.