aynı sorun bendede var 1. ve2. viteste yapıyo bende yardımcı olacak olan varsa sevinirim.
Herkese selamlar site de dahaca yeniyim.Ben de bora'da arabayla giderken gazdan ayağımı çektiğimde araba bi sirkeliyor kendini öle çokta sirkelemeyi abartmayım sadece böle bi attırıyor kendini.Bunun nedeni nedir bilgilerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim..
aracın 2002 sonrası ise tahmin ettiğim sarsıntı ise normal 2002 öncesi ise bir önceki arkadaşa yazdığım cevabın aynısı senin içinde geçerli. pim boşluğunun sonu bu olabilir.kronik arıza diyebiliriz.Battım Sanzıman gitti.!!!
1 ve 2 . vitesler aracı hareketlendirme ve hızlanma vitesleri problem serkan abini dediği gibi boğaz kelebeği olabilir en çok yakıta ihtiyacı zamanlar çalıstırma ve hareketlenmede olur..
nizam ,ayağını gazdan çekince sarsılma oluyormuş gaz verirken değil.
KArdeş benim basımada aynısı gelmişti.Boğaz kelebeğini temizletim ve program attırdım.ama 2 gun sonra aynısını yeniden yaptı.Benden önce abim kullanıyordu arabayı ona sordum ondada zamnında yapmış.Isı muşulunu değiştir dedi.Ve Isı muşulunu değiştirdik 25tl çiçek gibi oldu.Isı muşulu yanliş sinyal gönderdiği için kalmalarda silkelenmeler oluyor.ben bogazı temizletip program attırıp boşyere 75tl vermiştim.Aklında bulunsun...