verdiğiniz bilgiler için teşekkürler golf olacak o kesinde 3 mü 4 mü onun kararını veremedim bakalım hayırlısı tabi burdaki araçlar fiyatları uygun olduğu için çok hor kullanılıyor golf 3 ler 1000-2000 euro arası 4 lerde 2500-3500 euro arası fiyatlar iyi ama herşeyden önce az yıpranmış bakımları yapılmış bir araç bulmam lazım yoksa çok uğraşırım diye düşünüyorum..
Fiyat farkı azmış, neden Golf 4 derseniz, Golf 4'ün ön konsol,göstergeler,direksiyon simidi, dış karosör şu an sıfır üretilen araçların yeniliği ile neredeyse aynıdır,hatta çoğu markadan üstün bile diyebilirim. Golf 4'ü gece kullanmanın da zevki bir başkadır, mor kadranlar, kırmızı ışıklandırmalar buna en güzel örnektir, dış karosörü daha bombeli bir yapıya sahiptir, bunlar ekstra özelliktir, içine oturunca çıkamayacağınız bir araç desem yeridir. Alacağınız aracın motoru,yürürü sağlam olsun yeter. Kaportasında ezikler olsun önemli değil onlar yapılır hem daha düşük fiyata almış olursunuz. Bence kesinlile Golf 4 alın..
Ben size kendimden örnek vereyim, Tran
sporter T4 kullanıyorum 97 model. Aldığımda gösterge yeşil ampul aydınlatmalı, far butonları,kaloriför butonları da, yeşil aydınlatmaydı. Aldığımda bunu önemsemiyordum sonra dedim keşke 2000 model alsaydım o mor kadran, kırmızı ışıklandırmalı,direksiyon simidi daha güzel.
Şimdi kadranı avatarımda ki gibi mor yaptım,ebay dan aldığım beyaz ışıklı zeminlerle, diğer ışıklandırmaları da el yapımı kırmızı led yaptım, geriye direksiyon simidi kaldı ebay da var ama kargosu çok tutuyor.
Anlıyacağınız bütün bu uygulamalar hep masraf, ama yüksek modelini alınca böyle bir uğraş ve masrafla başbaşa kalmıyorsunuz hem de aldığınız araç hem daha yeni nesil hem yüksek model, hem de sürüş ve görsel zevk veriyor size.. Ben de sizin gibiydim zamanında ama kullandıktan sonra fikir değişiyor o yüzden biraz daha sabredin acele etmeyin Golf4 alın derim.