Gönderen Konu: 1 Numaralı Yol Bilgisayarı - 2 numaralı Yol Bilgisayarı Arasında Geçiş  (Okunma sayısı 3978 defa)

Çevrimdışı hoyrat yaav

• Profili Görüntüle
Sürekli kayıt yapan yol bilgisayarı mı 1. oluyor, yoksa kontağı kapattıktan sonra sıfırlanan mı bilmiyorum. Şöyle bir sorun var : Ben sürekli kayıt yapan yol bilgisayarını kullanıyorum, yakıt alımlarında sıfırlıyorum, kontrolü ve kullanımı daha yararlı. Geçen gün kendiliğinden diğer yol bilgisayarına ( bu ifade de yanlış olabilir - yol bilgisayarı daha kapsamlı birşey çünkü ) yani 2 saatte bir sıfırlanan yol bilgisayarına geçti. Bunun sürekli kayıt yapanda sabit kalması veya isteğe bağlı olarak ikisi arasında gidip gelmek için ne yapmak gerekiyor, bunu kontrol altına almak mümkün mü ?

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Reset tuşuna basarak ikisi arasında geçiş yapabilirsin.
En son bıraktığında kalır.
1 numaralı olan aracı iki saat kullanmadığında sıfırlanan
2 numaralı olan sen sıfırlayana kadar devam eden
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı hoyrat yaav

• Profili Görüntüle
Offliner dediğin gibi olmuyor bende. Aracı aldıktan sonra 3 ay kadar, 1 numaralı yol bilgisayarını kullandım. Daha sonra kendiliğinden iki numaralıya geçti ve birkaç gün öncesine kadar hep 2 numaralıyı kullandım. İşte birkaç gündür yine kendiliğinden 1 numaralıya döndü, 1 numaralı çok işime yaramıyor. Ya hep 2 numaralıda kalsın ya da 1 ile 2 arasında geçiş yapabileyim istiyorum.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
REset'e bir kere bas bırak, geçmesi lazım.
Bu arada onu da 1 veya 2'deki gösterimlerden biri varken yapman lazım.
Anlık yakıt gösteriminde o geçişi yapamıyor.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı hoyrat yaav

• Profili Görüntüle
Evet offliner, dediğin gibi oluyormuş geçiş, teşekkürler.