Gönderen Konu: Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project  (Okunma sayısı 57864 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project
« Yanıtla #70 : 23 Şubat 2010, 15:57:24 »
Projelik bir Karman cabrio var alsında 87 model 1,8cc DX (2E değil) 2500TL nakite alınıp 2000 de borcu harcı var toplamda 5000 e gelir sonra proje ile 10 numara olur.. Şahsen elimde araç olmasa ben çoktan almıştım o aracı.
Bursa'danda kırmızı var üzerinde KAMEİ'nin tamponları falan var 79model jetta konsolu falan var üzerinde aslında oda çok güzel tam projelik bayağı toplu duruyo araba 1.6mış benim çok hoşuma gitti  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #71 : 23 Şubat 2010, 17:08:20 »
Cabrio dediğin 1.8 olur :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı WOLFSBURG EDİTİON

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 23 Şubat 2010, 19:02:42 »
Projelik bir Karman cabrio var alsında 87 model 1,8cc DX (2E değil) 2500TL nakite alınıp 2000 de borcu harcı var toplamda 5000 e gelir sonra proje ile 10 numara olur.. Şahsen elimde araç olmasa ben çoktan almıştım o aracı.
Araç hakkında nasıl bilgi alabilirim, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varsa yollarsanız sevinirim. Araç hangi ilde?
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 23 Şubat 2010, 19:03:33 »
Bursa'danda kırmızı var üzerinde KAMEİ'nin tamponları falan var 79model jetta konsolu falan var üzerinde aslında oda çok güzel tam projelik bayağı toplu duruyo araba 1.6mış benim çok hoşuma gitti  :sevgi:
gökhan senin araç hakkında bilgin varmı bursada nerede araç satılıkmı?

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 23 Şubat 2010, 19:05:13 »
Cabrio olmazmı Serhat abi  ;) Bursa'da çok güzel cabriolar var  :sevgi:
Gökhan bir tanede Mudanyada burnumun dibnde var beyaz cabrio içim gidiyor geçtikçe çokda orjinal bi makina :sevgi:

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 23 Şubat 2010, 19:08:45 »
Araç hakkında nasıl bilgi alabilirim, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varsa yollarsanız sevinirim. Araç hangi ilde?
araba biga da. sahibini tanıyorum. şahsen geçen gün gittim gördüm, tam toplanmalık. eğer vergi borcu olmasaydı ben aracımla takas edicektim de, altından kalkamayacağım için vazgeçtim. eğer gidecek olursanız yardımcı olurum.

telefonu da var.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2010, 19:09:00 Gönderen: lostys »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 23 Şubat 2010, 19:23:00 »
gökhan senin araç hakkında bilgin varmı bursada nerede araç satılıkmı?
Abi şahsen ben ilk defa benimkisinden sonra Bursa'da kırmızı cabrio gördüm yaklaşık 5tane beyaz senin mudanyada gördüğünde buna dahil 1tane benim kırmızı var 1 tane daha sahibindende gördüm smoked stop vardı ilk defa gördüm bu aracı hiç haberini falanda almadım sanırım Bursa'ya yeni gelmiş yoksa haberini kesin alırdım sahibindende ilanı var senin gördüğün beyaz cabrionun arka camında FURKAN yazıyo balon tamponlar falan var demi siyah tenteli biliyorum sanayide denk geldik çok temiz Bursa'daki bütün cabriolar temiz ve bakımlı  :sevgi:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 23 Şubat 2010, 19:23:34 »
Cabrio dediğin 1.8 olur :D
Benimki neden 1.6 acaba bide GTI hmm düşündürücü  ::)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 23 Şubat 2010, 19:31:00 »
Benimki neden 1.6 acaba bide GTI hmm düşündürücü  ::)
cabriolar 1.8 olur gökhan bende anlamadım seninki neden oyle doktor bey bilir :D :sevgi:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 23 Şubat 2010, 19:43:57 »
cabriolar 1.8 olur gökhan bende anlamadım seninki neden oyle doktor bey bilir :D :sevgi:
yok yok yok sorma doktora o hakikaten bilir çünki niye 1.5 cabriolarda var GTI cabriolarda var  ;)

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 23 Şubat 2010, 21:56:20 »
araba biga da. sahibini tanıyorum. şahsen geçen gün gittim gördüm, tam toplanmalık. eğer vergi borcu olmasaydı ben aracımla takas edicektim de, altından kalkamayacağım için vazgeçtim. eğer gidecek olursanız yardımcı olurum.

telefonu da var.
Aracın internette resimleri falan varmı acaba? Yada arac sahibinin tel nosunu özelden atabilirsen sevinirim. Görüşmekte her zaman fayda var dimi  ;)

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 23 Şubat 2010, 21:58:10 »
Abi şahsen ben ilk defa benimkisinden sonra Bursa'da kırmızı cabrio gördüm yaklaşık 5tane beyaz senin mudanyada gördüğünde buna dahil 1tane benim kırmızı var 1 tane daha sahibindende gördüm smoked stop vardı ilk defa gördüm bu aracı hiç haberini falanda almadım sanırım Bursa'ya yeni gelmiş yoksa haberini kesin alırdım sahibindende ilanı var senin gördüğün beyaz cabrionun arka camında FURKAN yazıyo balon tamponlar falan var demi siyah tenteli biliyorum sanayide denk geldik çok temiz Bursa'daki bütün cabriolar temiz ve bakımlı  :sevgi:
Gökhan bu gördüğün araç satılıkmı kırmızı 1.6 olan?

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 24 Şubat 2010, 01:28:47 »
Tavsiyelere tam gaz devam arkadaşlar... Bu makinayı beraber bulup beraber restolucaz... Ve emin olunki FİRST CLASS olacak MK I denince  TR'de Akla ilk gelen bu araç olacak !!!  Ve Bu olayı Tr'de daha uç noktalara taşıyacaz hep birlikte... :tamamdir :sevgi: FOLLOW ME  ;)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 24 Şubat 2010, 01:41:12 »
Tavsiyelere tam gaz devam arkadaşlar... Bu makinayı beraber bulup beraber restolucaz... Ve emin olunki FİRST CLASS olacak MK I denince  TR'de Akla ilk gelen bu araç olacak !!!  Ve Bu olayı Tr'de daha uç noktalara taşıyacaz hep birlikte... :tamamdir :sevgi: FOLLOW ME  ;)
:sevgi: :tamamdir :sevgi:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin