Gönderen Konu: Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project  (Okunma sayısı 57820 defa)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project
« Yanıtla #84 : 24 Şubat 2010, 01:41:49 »
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...
süper asla sevmezdi bence ama ikinci hanım oalrak alırdı leylayı :hahaha:  ;D ;D ;D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı WOLFSBURG EDİTİON

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 24 Şubat 2010, 02:02:51 »
süper asla sevmezdi bence ama ikinci hanım oalrak alırdı leylayı :hahaha:  ;D ;D ;D
eee arasıra şarjda lazım dimi ercicim :saygılar  :tamamdir

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 24 Şubat 2010, 02:04:48 »
eee arasıra şarjda lazım dimi ercicim :saygılar  :tamamdir
;D ;D ;D alemsin :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 24 Şubat 2010, 02:09:04 »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 24 Şubat 2010, 20:10:17 »
Evet kırmızı 1.6 satılık 5000TL istiyodu bugün beyaz cabrioyu gördüm tenteside beyaz olanı yok böyle bi makina içine bindim sahibiyle muhabbet falan ettim acaip temiz bi araç   :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 24 Şubat 2010, 22:05:53 »
Evet kırmızı 1.6 satılık 5000TL istiyodu bugün beyaz cabrioyu gördüm tenteside beyaz olanı yok böyle bi makina içine bindim sahibiyle muhabbet falan ettim acaip temiz bi araç   :sevgi:
Gökhancım benimde bugün mudanyadaki beyaz cabrio 2 sefer önümden geçti gerçekten orjinal bir makina arkasında rabbit yazıyor ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 24 Şubat 2010, 23:03:40 »
Volkswagen > Golf > 1.8 Cabriolet > Volkswagen Golf 1.6 Cabriolet #21780145 - sahibinden.com
Sözünü ettiğim araba bu Bursa'dailk defa gördüm bunu güzel bi restodan sonra deli makina olur  :tamamdir

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 24 Şubat 2010, 23:07:23 »
he yau ben buna da takas teklif ettim, kabul etmedi... :-[

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 24 Şubat 2010, 23:24:34 »
Volkswagen > Golf > 1.8 Cabriolet > Volkswagen Golf 1.6 Cabriolet #21780145 - sahibinden.com
Sözünü ettiğim araba bu Bursa'dailk defa gördüm bunu güzel bi restodan sonra deli makina olur  :tamamdir
Gökhan dün gördüm bende bu ilanı, 1.8 motor yazıyor ilanda, ama cabrio işi biraz riskli gibi TR'de, orjinal sıfır tente olmadan olmaz gibi geliyor bana, ama yinede aracı bir bilenle yakından görüp incelemek lazım;) Şimdik saat geç oldu yarın arar bir görüşürüm araç sahibinle. Bunların motor değerlerini bilytorsanız beni bilgilendirirmisiniz?

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 25 Şubat 2010, 19:21:13 »
Gökhan dün gördüm bende bu ilanı, 1.8 motor yazıyor ilanda, ama cabrio işi biraz riskli gibi TR'de, orjinal sıfır tente olmadan olmaz gibi geliyor bana, ama yinede aracı bir bilenle yakından görüp incelemek lazım;) Şimdik saat geç oldu yarın arar bir görüşürüm araç sahibinle. Bunların motor değerlerini bilytorsanız beni bilgilendirirmisiniz?
Yok 1.6 yazıyo ilan başlığında  abi tabi tente şart ama araba temiz oldumu tente devede kulak hesabı benim konuma gir otomobilim bölümüne oraya beyaz bir cabrio fotosu yükledim ordaki cabrionun tenteside Almanya'dan geldi mükemmel bişey çok sağlam  eğer cabrio konusunda yardım istersen seve seve yardım ederim  :tamamdir

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 27 Şubat 2010, 22:08:30 »
ARkadaşlar bugün çok güzel bir şeyle karşılaştım sizlerle paylaşmak istiyorum, bildiğiniz gibi coupe, sunrooflu ve orjinal bir Golf Mk I arıyordum. Bugün bizim dükkanın önünde sigara içerken kafamı sahile doğru çevirdim bi baktım otoparkta bitane MK I duruyor, hemen hızlı adımlarla yanına yaklaştım ve başladım arabayı incelemeye, tam istediğim gibiydi coupe, sunrooflu çift farlı uzun stop bir MK I. Araba o kadar orjinal ve temiz duruyorduki başladım resimlerini çekmeye. Otoparkçıya sordum sahibini gördünmü diye oda yaşlı bir çift olduğunu ve sahile doğru yürüdüğünü söyledi bu arada amcamda arbanın parklarını açık unutmuş, bekledim gelmelerini ve en sonunda geldiler. 65 yaşlarında cool bir delikanlı saçlarını arkadan toplamış yanında eşiyle birlikte hemen merhaba dedim ve başladık sohbete, amcamda hiç beklemeden başladı arabayı anlatmaya. Aracı 3,5 ay aramadan sonra Bodrumda bulmuş (sanki sahibindende aracı hatırlıyor gibiyim) araba 82 model GLD, araç hiç restorasyon görmemiş boyası dahi orjinal, orjinal elektrikli camlar, elektrikli cam sunroof mevcut, arabada hiç çürük yok. 35 Litre mazotla 770 Km yaptığını söyledi. Aracı 7.250 TL'ye almış.Aracın hiçbir yerinde göze batan bişey bulamadım ben, iç döşemeler ve torpido dahi tertemizdi. Yani tam benim aradığım kriterlerde bir araçtı gerçi ben benzinli düşünüyordum ama böyle bir zamanda 35 litreyle 770 km yapmak hiçde fena bir fiikir değil bence. Amcam arabanın gereken bakımlarının hepsini yaptırmış, pazartesi günü cam kaldırma modüllerine baktıracakmış ve gerekli bakımlarını yaptıracakmış biraz ağır kalkıyormuş camlar. Araçta çalışmayan hiç bir aksam yok her şey orjinalinde olduğu gibi faal durumda. Aracı satmayı düşünüyormusun sorusunu size hiç sormak istemem aslında dedim ama yinede bi görüşünüzü alabilirim dedim bu konuda, arabayı 7.250 TL'ye aldığını ve 8.000'e verebileceğini söyledi. Bende teşekkür ederim dedim fiyat tabiiki çok temiz ve orjinal olsada araç yüksek geldi bana ama ben yinede ulaşabileceğim bir numara aldım amcamdan ve en azından kendilerini tanıma fırsatı buldum bu bile yetiyor bazen insana. Şimdik aracın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum belki aracı daha önceden tanıyanlarınız vardır aranızda. Bu arada resim yükleme hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar daha önce forumda denemdin... ;) :D :tamamdir

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 27 Şubat 2010, 22:30:20 »
Abi www.imageshack.us gir fotonu aç yükle fotoğraf yüklenince sayfa değişicek alt tarafta FORUM KODU yazan bi bölme var onun yanındaki yazıları kopyala ve bu mesaj yazma bölümüne yapıştır Gönder de yüklenir ama unutma sadece FORUM KODU yazan yerin yazılarını kopyalıycaksın ben çok merak ettim şu arabayı belki tanıdıktır  ;)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #96 : 27 Şubat 2010, 22:34:35 »
Her zaman dediğimiz bir laf var düzgün mk1 i 5000bin den aşağı bulmak çok zor.. Orjinalliğin bedeli yüksek oluyor tabi kelepirde çıkabiliyor ama şahsen kelepir olarak buzaman kadar bulduklarımın hepsinin bir masrafı muhakkak vardı en belasıda temiz evrak sorunu... Araba çil çil 150bin km yok ama bunun bedeli 3bin TL artı bi okadar vergi ceza...

Benim burdada var bi yaşlı çiftte 82 model GLD metalik gök mavisi orjinal boyası üzerinde çürük yok parça boya yok ilk sahipleri TR ye dönüşte gelirken getirmişler araçlarını kamplarda huzurlu bir ev ortamında yuvarlanıp gidiyorlar her gördüğümde hadi daha vermiyonmu aracı derim oda ben mezara girmeden benden çıkmaz diyor :D 8000bin teklif ettim araca banamısın demiyor :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 27 Şubat 2010, 22:51:44 »
Ağırlığınca masraf yesin isterse umrumda olmaz mk1.O kadar klasik aracım oldu harcadığım para ve verdiğim emeğe karşılık veren tek araç mk1  :sevgi:
Serhat sahibinden de adıyamanda metalik mavi bir mk1 vardı coupe araç çok diri duruyordu fiyat olarakta 2990 yazmışlardı.Hala duruyormu bilmiyorum hatları düzgün bi araçtı tam projelikti.Ama adıyamanda işte.Yükleyecen kamyonun birine getircen 500 tlya:)kayınçoya düşünmüştük aracı sonra caydı kayınço.ufak ufak bursada projeni gerçekleştirirdin.