Gönderen Konu: Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project  (Okunma sayısı 57839 defa)

Çevrimdışı WOLFSBURG EDİTİON

• Berliner
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project
« Yanıtla #112 : 28 Şubat 2010, 00:14:56 »
oldu sonunda heheheheh.arabadan çok mudanyayı seyrediyorum zevkten dört köşe:)çok vermiş bu araca 7250.diri duruyor ama bence çok.
Sen mudanya resmi iste bende muratcım :) burası iskeledeki eski denizatının önü. Arabaya gerçekten çok vermiş... Mk 2 parası abi... ama harbiden güzel makina...
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 28 Şubat 2010, 00:20:01 »
geleceğim yakın zamanda kısmet olursa.Ama iş,ev istanbulda memleketim orada.ancak cumartesi akşamüstü çıkabiliyorum bide hastalık varya arabaya direk karadan:)mudanyaya gelene kadar akşam oluyor hava kararıyor.babamlarla biraz sohbet pazar sabahıda geç kalkılıyor ister istemez.öğleden sonra saat 2-3 gibi yine yollara.neyse geldiğimde bulurum seni zaten bu sefer:)Çok değerli arkadaşlarımız Gökhan ve Targette var bursada.Tanıştın mı onlarla?
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2010, 00:21:46 Gönderen: SCORPIONMAN2005 »

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 28 Şubat 2010, 00:24:43 »
araç diri görünüyor, ama sanırım kaporta boya yapılmış buna. sunroof orjinal değil. ya orjinal sunroof u değiştirdiler, yada sonradan taktılar heralde.

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 28 Şubat 2010, 00:28:49 »
geleceğim yakın zamanda kısmet olursa.Ama iş,ev istanbulda memleketim orada.ancak cumartesi akşamüstü çıkabiliyorum bide hastalık varya arabaya direk karadan:)mudanyaya gelene kadar akşam oluyor hava kararıyor.babamlarla biraz sohbet pazar sabahıda geç kalkılıyor ister istemez.öğleden sonra saat 2-3 gibi yine yollara.neyse geldiğimde bulurum seni zaten bu sefer:)Çok değerli arkadaşlarımız Gökhan ve Targette var bursada.Tanıştın mı onlarla?
abi yeni kapıdan bin 1.15 dakika biliosun, forumdan taniştık ama yüzyüze en kısa zamanda inşallah

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 28 Şubat 2010, 00:29:43 »
araç diri görünüyor, ama sanırım kaporta boya yapılmış buna. sunroof orjinal değil. ya orjinal sunroof u değiştirdiler, yada sonradan taktılar heralde.
Abi el değmemiş arabaya, gel gör anlarsın....

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 28 Şubat 2010, 00:32:26 »
abi yeni kapıdan bin 1.15 dakika biliosun, forumdan taniştık ama yüzyüze en kısa zamanda inşallah
İnş. Serhat.Bindirmem ben böcüğümü öle yüzen tenekelere tekerlekleri asfalta basmadığı zaman rahat etmiyor o >:D karadan en güzeli ;D ;D ;D

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 28 Şubat 2010, 00:35:22 »
Serhat daha güzeli sana nasip olsun inş.O zaman inan bana kendi aracından başkası yalan görünür gözüne.Bu aşk anlatılmaz yaşanır en kısa zamanda senide mk1 ile görmek istiyoruz :)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 28 Şubat 2010, 00:57:31 »
ARkadaşlar bugün çok güzel bir şeyle karşılaştım sizlerle paylaşmak istiyorum, bildiğiniz gibi coupe, sunrooflu ve orjinal bir Golf Mk I arıyordum. Bugün bizim dükkanın önünde sigara içerken kafamı sahile doğru çevirdim bi baktım otoparkta bitane MK I duruyor, hemen hızlı adımlarla yanına yaklaştım ve başladım arabayı incelemeye, tam istediğim gibiydi coupe, sunrooflu çift farlı uzun stop bir MK I. Araba o kadar orjinal ve temiz duruyorduki başladım resimlerini çekmeye. Otoparkçıya sordum sahibini gördünmü diye oda yaşlı bir çift olduğunu ve sahile doğru yürüdüğünü söyledi bu arada amcamda arbanın parklarını açık unutmuş, bekledim gelmelerini ve en sonunda geldiler. 65 yaşlarında cool bir delikanlı saçlarını arkadan toplamış yanında eşiyle birlikte hemen merhaba dedim ve başladık sohbete, amcamda hiç beklemeden başladı arabayı anlatmaya. Aracı 3,5 ay aramadan sonra Bodrumda bulmuş (sanki sahibindende aracı hatırlıyor gibiyim) araba 82 model GLD, araç hiç restorasyon görmemiş boyası dahi orjinal, orjinal elektrikli camlar, elektrikli cam sunroof mevcut, arabada hiç çürük yok. 35 Litre mazotla 770 Km yaptığını söyledi. Aracı 7.250 TL'ye almış.Aracın hiçbir yerinde göze batan bişey bulamadım ben, iç döşemeler ve torpido dahi tertemizdi. Yani tam benim aradığım kriterlerde bir araçtı gerçi ben benzinli düşünüyordum ama böyle bir zamanda 35 litreyle 770 km yapmak hiçde fena bir fiikir değil bence. Amcam arabanın gereken bakımlarının hepsini yaptırmış, pazartesi günü cam kaldırma modüllerine baktıracakmış ve gerekli bakımlarını yaptıracakmış biraz ağır kalkıyormuş camlar. Araçta çalışmayan hiç bir aksam yok her şey orjinalinde olduğu gibi faal durumda. Aracı satmayı düşünüyormusun sorusunu size hiç sormak istemem aslında dedim ama yinede bi görüşünüzü alabilirim dedim bu konuda, arabayı 7.250 TL'ye aldığını ve 8.000'e verebileceğini söyledi. Bende teşekkür ederim dedim fiyat tabiiki çok temiz ve orjinal olsada araç yüksek geldi bana ama ben yinede ulaşabileceğim bir numara aldım amcamdan ve en azından kendilerini tanıma fırsatı buldum bu bile yetiyor bazen insana. Şimdik aracın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum belki aracı daha önceden tanıyanlarınız vardır aranızda. Bu arada resim yükleme hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar daha önce forumda denemdin... ;) :D :tamamdir

Benim araç 650 km yol yapıyor 35lt ile dizelin daha da fazla yapması gerekmezmi??
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

• Berliner
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #120 : 28 Şubat 2010, 10:51:31 »
 Valla onu Erşan'la Selçuk'a sormak lazım erci... Onlar her ikisinide mutlaka kullanma fırsatı bulmuşlardır ve aralarındaki değer farklarını bizimle paylaşırlarsa seviniriz ;) :tamamdir :sevgi:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 28 Şubat 2010, 11:04:42 »
Aracı ben çok beğendim coupe hemde yalnız bide GTI veya GTD olsaydı çok süper olurdu  :sevgi: Ercihan abi bunun anteni seninkisindende uzun  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 28 Şubat 2010, 11:29:03 »
sunroof sonradan açma araç tüplü galba pek göremedim ama sağ altta birşey var  :tamamdir
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 28 Şubat 2010, 12:05:10 »
çok güzel el değdirmişler :)

ben araba almadan önce 6 ay sahibinden i gezdim erşan abiyle beraber, ne arabalara gittik baktık :) forumda bi çok kişi de bilir zaten. tabi erşan abi kadar tecrübeli olamam ama, bazı konularda bilgi sahibiyiz artık. mk1 lerin hiçbirinde ne elektrikli, ne manuel CAM sunroof yoktur. orjinal olması için SAC olması, ve açıldıgında tavanın içine girmesi gerekir. kapıların camları da elektrikli dedin. orjinalde elektrikli camlar da yok, ya kaporta yapıldıktan sonra, yada kişinin isteğine bağlı olarak takmışlar. ha, kaporta yapılmıssa eğer, tabi güzel toplanmıştır, orasına bişi diyemem.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #124 : 28 Şubat 2010, 14:09:04 »
 Araba güzel toplanmış gibi gözüküyor belki ilkerin araba gibi alındı, En az 2-3 yıl kadar önce komple elden geçirilmiş... Dediğimiz gibi ilk kez boyanacak otomobil nekadar kötü ustaya düşsede güzel sonuçla ortaya çıkar..

Araca resimlerden dıştan bakılınca sonradan Sunroof, marşbiyel ve spoiler uydurulmuş... Ama derli toplu duruyor araç çok, 7000 den aşağı fiyata ayıp olur bu araca..
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2010, 14:10:03 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #125 : 28 Şubat 2010, 19:45:07 »
Araba güzel toplanmış gibi gözüküyor belki ilkerin araba gibi alındı, En az 2-3 yıl kadar önce komple elden geçirilmiş... Dediğimiz gibi ilk kez boyanacak otomobil nekadar kötü ustaya düşsede güzel sonuçla ortaya çıkar..

Araca resimlerden dıştan bakılınca sonradan Sunroof, marşbiyel ve spoiler uydurulmuş... Ama derli toplu duruyor araç çok, 7000 den aşağı fiyata ayıp olur bu araca..
Geri aldım lafımı Erşan fiyat biçtiyse ederi odur.