Gönderen Konu: sağ arka kapı hiç açılmıyor.  (Okunma sayısı 14503 defa)

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
sağ arka kapı hiç açılmıyor.
« : 15 Şubat 2010, 11:30:38 »
ne yapmam gerekiyor.. acil yardım..

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
Ynt: sağ arka kapı hiç açılmıyor.
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2010, 11:36:48 »
bence bir çilingire git açsın ama dikkat et kilidi filan bozar sonra daha büyük sorunlarla karsilasma daha sonra sorunu bakmak icin sökeceksin kapiyi ama sorunu tespit ettiginde kapanmazsa oda problem yane gün içinde yaptirmakta fayda var, mandali cekemiyormusunuz acaba içerden. ???

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2010, 11:41:45 »
yok ne mandaldan ne dışardan açılıyor.. bende dediğinizden korkuyorum. izmir yetkili servisleri aradım. ellerinde kilit yokmuş. sipariş vereceklermiş. sipariş verebilmeleri içinde kapıyı açıp kilidi görmeleri gerekiyormuş. ee öyle olursa 1 hafta arabaya veda demek..

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2010, 14:18:28 »
arka kapi acilmasin boşver gezmeye devam gelsin yollar gitsin yollar  :D

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2010, 15:01:58 »
arkadaşlar manisada usta bir kiltçi buldum diyebilirim ve sorunumu hallettim. ama esas mesele sol kapının dağıtıcısının çalışmamasıymış. bu yüzden araca alarm takılmış. kumandadan çalışsın diye.. genelde bahsedilen bu switchleri nerden bulabiliriz.

Çevrimdışı 1sea

• tüm dostlara slm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2010, 22:02:49 »
merhaba benimde aynısı başıma gelmişdi ben kapiyi içden döşemeyi sköüp acmışdım kilidi servisde değişdirdiler (260tl) sviçlere gelince  sağlam bulmak için 10tl bir doğan  veya tempra kilidi aliyorsun   onun içindeki sviç bizimkilere uyuyor usta onu bağlar ty geçmiş olsun birde soketlere bakdir soketin takıldığı yer kilidin içinden lehim eriyor devreyi tamamlamıyor leimle uzerinden bi geçsin tamam bir lehime 40tl vermişdim kilidi de soküp takmak bana ait geçmiş olsun

« Son Düzenleme: 17 Şubat 2010, 22:07:11 Gönderen: 1sea »
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ HASAP ETMEZ

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2010, 09:05:14 »
sağ arka kapı kilidi içi dğılmış. o yüzden kitli kalmış. içten ve dıştan açılmıyordu. usta çok zorlandı.. verdiğiniz bilgi için teşekkürler. ustaya söyleyeceğim

Çevrimdışı cave_man_001

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2010, 00:41:29 »
geçmiş olsun

Çevrimdışı qvv3n

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2012, 14:44:04 »
merhanaba arakdaşlar ww 2002 golf prenline aracım var 2 gün önce sağ arka kapının açılmadığını farkettim içerdende dışardanda kapıyı açamıyorum içerden kapı kollarını kılıfı biraz zorlukla söktüm bağlantı kollarından denedim açılmadı galiba dağıtıcıda problem var walf çekmiyor aracın herhangibir yerinden walfe ayrı bir elektrik verip çalıştırabilirmiyim . servis bu kapıyı nasıl açıyor bilginiz varmı  :(