Arkadaşlar benim aracim 2002 comforlıne bora 128 000 km ,,3 ay önce aldim..ilk sorunum olarak, kontagi acar açmaz ölsensör werstattat yazisi çikiyor..benden önceki sahibi katalizör den falan dedii,eksozcuya gittim degişmesi lazim dedi..degiştirdigim zaman söner mi ? 2 ci sorunum olarak arabamin benzini azaldigi zaman yani ceyregin altina düştügünde arabada benzin oldugu halde gaz yemiyor benzin varken bu sorun yok,benzin oldugunda bazende devir göstergesi 1 tam üstünde duruyor arabayi stop edip çaliştirinca normale dönüyor,,birkereİ benzin bitiş ikazi verdi.daha da vermedi.BITTE TANK yazisi..bunun sebebi ne olabilir...3 olarak soguk Ahavalarda arabam zor çalişiyor AKÜ sifir aldigim halde..ateşlemeler olabilir die düşündüm bujı leri degiştirsem sorun çözülür mü..4 olarak.bu arabanin beynine chip tuning uygulanmış yani 125 ps yapilmiş bunlarin hepsinin sorunu bu olabilir mi...beni aydinlatip yol gösterirseniz sevinirim..ilk defa wolsvogen aldim,bu sorunlar beni üzdü biraz,ama yine de arabamdan memnunum..teşekkür ederim.