Gönderen Konu: Gözü kalanların gözü çıksın  (Okunma sayısı 13226 defa)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gözü kalanların gözü çıksın
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2010, 16:07:36 »
karakola gidip şikayette bulunayım devriye gezsin buralarda :t
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2010, 16:10:27 »
karakola gidip şikayette bulunayım devriye gezsin buralarda :t

Abi bende bu Çingenelerden bıktım artık geçen gün benim kaputu sırtalanmışlar gidiyolar ..

Bende sabah okula giderken ata bi taş attım atı yakalamak için arkasından koşuyo bana diyoki kaybolburda doğrarım seni he  :bekleriz:

Elinde bide orak var kaputu bıraktılar koşular ata doğru.. :t ;D
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2010, 16:11:04 Gönderen: VW SPEED »
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 17 Şubat 2010, 16:12:10 »
Abi bende bu Çingenelerden bıktım artık geçen gün benim kaputu sırtalanmışlar gidiyolar ..

Bende sabah okula giderken ata bi taş attım atı yakalamak için arkasından koşuyo bana diyoki kaybolburda doğrarım seni he  :bekleriz:

Elinde bide orak var kaputu bıraktılar koşular ata doğru.. :t ;D
yeteneksiz görgüsüz eğitimsiz olanları ole işte ne çingeneler tanıdım ben ne kadar delikanlı ama çoğunluğu yaramaz.

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 17 Şubat 2010, 16:31:05 »
Çok geçmiş olsun aslında en büyük derdimiz bizim arabalarımızı hurda görmeleri veya aaaaa taka şuna çullanalım zihniyeti onun için garj veya otopark şart  :-[ Tekradan çok geçmiş olsun....

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2010, 16:35:31 »
Vlla abi ben kargo geldiğin diyorum aa şu arabanın parçası adam gülüyo..

Diyorum ulan şunun azına  2 tane patlatsam diye..
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #19 : 17 Şubat 2010, 16:59:45 »
Hırsızlık kadar şerefsiz bir iş var mı bilemiyorum.
Bu ihtiyaca iten toplumu, yönetimi de suçlamak lazım biraz ama yine de onca emekle, alın teriyle alınan-yapılan malımız, mülkümüzü, tüm emeklerimizi bir çırpıda silerek çalmaya çalışmak büyük şerefsizlik.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2010, 17:22:11 »
Hırsızlık kadar şerefsiz bir iş var mı bilemiyorum.
Bu ihtiyaca iten toplumu, yönetimi de suçlamak lazım biraz ama yine de onca emekle, alın teriyle alınan-yapılan malımız, mülkümüzü, tüm emeklerimizi bir çırpıda silerek çalmaya çalışmak büyük şerefsizlik.
evet çok büyük hatalar var ama önce devletten önce aile eğitimi buna yol açıyor diye düşünüyorum .
Çok geçmiş olsun aslında en büyük derdimiz bizim arabalarımızı hurda görmeleri veya aaaaa taka şuna çullanalım zihniyeti onun için garj veya otopark şart  :-[ Tekradan çok geçmiş olsun....
evet aynen o şekil düşünüyorlar neyse ki kapıyı dahi açamamışlar Allah yardımcım olmıuş Garaj şart 20 seneden eski her araç için

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2010, 17:27:57 »

arabaya ne zaman almak için baksalar bişeyler oluyor, nazar sakat birşey. Geçmiş olsun. Cana gelmemiş, affet gitsin.
Ama kapı kollarını iptal etmeyi bir düşün derim. BEn çok memnunum...  :tamamdir

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 17 Şubat 2010, 17:29:56 »

arabaya ne zaman almak için baksalar bişeyler oluyor, nazar sakat birşey. Geçmiş olsun. Cana gelmemiş, affet gitsin.
Ama kapı kollarını iptal etmeyi bir düşün derim. BEn çok memnunum...  :tamamdir
Düşünüyorum hiç düşünmemiştim çünkü onları çok seviyordum kaç senedir hiç değişmemiştiler bile orjinaldiler
Affedilecek gibi değil şu şekil düşün okulda oğluna biri yumruk attı ne hissedersin yapanları yakalayıp haddini bildirmek istersin bende şu an onu yaşıyorum hissediyorum  :-[

Çevrimdışı serkov

• Das Auto.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 17 Şubat 2010, 20:14:28 »
Çok geçmiş olsun. arabama hırsız girdiği için ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum... allah fırsat vermesin böyle şerefsizlere.
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #24 : 17 Şubat 2010, 20:16:10 »
Erci boşver takma kafana elin seviyesizleri ile uğraşılmaz.. Ben o yüzden araça tesisat falan takmıyorum malum araçlarımızın kapıları okadar güvenli değiller.. Uyduruk bi mp3 player 2 tane ucuz kolon var benim arabada uğraştığına deymesin ve inan bizim burdada hırsızlar kaynıyor düzgün bişey olsa arabada anında götürüyolar...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 17 Şubat 2010, 21:04:08 »
Erci boşver takma kafana elin seviyesizleri ile uğraşılmaz.. Ben o yüzden araça tesisat falan takmıyorum malum araçlarımızın kapıları okadar güvenli değiller.. Uyduruk bi mp3 player 2 tane ucuz kolon var benim arabada uğraştığına deymesin ve inan bizim burdada hırsızlar kaynıyor düzgün bişey olsa arabada anında götürüyolar...
abi işin ilginç tarafı ben teyp kullanmıyorum cep telefonu ile tesisattan müzik alıyorum teyp olsa hadi teybi almak için açmaya çalıştırlar diyeceğim ama oda yok 2 kolon için mi yaptılar :-[
Çok geçmiş olsun. arabama hırsız girdiği için ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum... allah fırsat vermesin böyle şerefsizlere.
Geçmiş olsun sanada serkov benim araca giremediler ama yakında oda olur diye korkuyorum  :-[

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 17 Şubat 2010, 21:19:35 »
elalemin malına ortaklıkları var sanki şerefszlerin, çok çok geçmiş olsun, hepimizin başına gelebilir, özellikle aracında lcd si görüntü sistemi olan arkadaşlar çok dikkat, arkadasımın arabasından 1 milyarlık malı götürdüler daha yeni, 1 hfta daha doyamamıştı adamcağız...

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 17 Şubat 2010, 21:26:08 »
elalemin malına ortaklıkları var sanki şerefszlerin, çok çok geçmiş olsun, hepimizin başına gelebilir, özellikle aracında lcd si görüntü sistemi olan arkadaşlar çok dikkat, arkadasımın arabasından 1 milyarlık malı götürdüler daha yeni, 1 hfta daha doyamamıştı adamcağız...
Geçmiş olsun onada insanın morali bozuluyor bu şekil girişimler yapınca böyle hıyarlar .