Merhaba sana elimden geldiğince bu araç için bilgi vereyim, Opel Manta B Mk II, araçla çok oynamışlar ve resmen katlletmişler aracı, araç zamanın en iyi rally araçlarındandır performanslı ve çok keyifli bir araçtır. Ancak parça konusunda golfe göre çok daha kısıtlıdır parçaları. eğer aracı tekrar orjinal haline çevirebilirsen bir mantayı daha hayata döndürmüş olursun, aracın ön tarafını farlarını ızgarasını ve arka stoplarını eski halini aldığı zaman tekrar ruhunu bulacaktır manta. Diğer manta ilanlarına bakarsan eli ayağı düzgün bir iki tane manta var onlarında fiyatları biraz yüksek gibi. Ama bu aracın ilanını ben yaklaşık 2 yıldır hatırlıyorum gibi. Yani golften kurtulayım ne olursa olsun diye düşünüyorsan, mantayı alarak bence başına çok daha büyük bir iş almış olursun onu söyliyeyim. Elinden çıkartması çok çok daha zor bir araç. Bu arada Opel Ascona - Manta B serileri benim Favaori araçlarım arasındadır, ama orjinalleri yok denecek kadar az kaldı artık... ( 34 CLR 89 Manta için Türkiyedeki tek referans araçtır, arkadaşım Orçun'un aracı, google'a plakayı yazın gerekli herşeyi orda fazlasıyla bulursunuz)