Arkadaşlar 2006 GolfV sahibiyim uzun süredir MK1 alıp orjinaline sadık kalarak toparlamak gibi bir takıntım oluştu; sizlerin tavsiyesini ve düşüncelerinizi istiyorum bu konuyla ilgili.Böyle bir takıntı bana kaç paralara malolur; parçaları teminde zorluk ne kadar çok çekilir , bu işleri istanbul anadolu tarafında yapan iyi ustalar varmı (Boya kaporta motor elektrik aksam vs), buldugum ve almaya karar verdiğim mk 1 de nelere dikkat etmeliyim ve acaba hç bu işlere atlamayayımmı ?
ilk olarak bunları düşünerek bile bu işlere atlamış bulunmuşsun ve virüs sanada bulaşmış
Parça sıkıntısı çekeceğini sanmıyorum anadolu yakasında çok güzel işin piri ustalar var özellikle kartal pendik civarlarında
mk1 de orjinal boya bilirsen ilk tercih o olsun bence ki altın yatılı gizli saklı şeyler olmaz kafan rahat olur.
genellikle marşpiyel ve çamurluk ağızları ilk çürüyen yerler çürük olmayan bir mk1 seçmende sana tavsiyem.
aklıma gelenler şimmdilik bu kadar diğerarkadaşlarda yorumlarını bizlerle paylaşacaklardır