hayirli uğurlu olsun kazasız belasi kullanman dilegiyle hoş geldin,
Önce aracin bir akıbetini araştır derim bir servisi ara şase numarasini ver onlar sana ne akıbeti oldugunu söylerler yada git kendi gözünle bir gör derim, ben servisten yeni cıktım aracımın cekisi cok düsüktü ve sana söyle söyleyim ustaların denediklerinden 4 vites el fireni cekik araba istop etmiyor balata sıyırdıgı için hafif bir kalkiş gözledi Usta dedi araç 10 yaşında balata şu kadar gider tek el kullanilsa sana gelene kadar 3-4 el degiştirmistir tabı onlar ne yapti bilinmez gel sökelim bakalim (VW servisi) eger bitikse degiştiririz yoksa el işçiligi aliriz dediler bende okey gözümle gördüm hatta evde biten balata attim gecenlerde temizlikte bitmiş resmen dibe dayanmişiz anliyacagin
degistirdiler serviste bunlar vb işlemler hepsini yaptirdim, fiyatta yazalim aklina takilmasin 10 yaş indirimi var aracin onu kullandim ben 106tl debiryaj 106 tl debriyaj balatasi, şanzıman yağı ek yaptilar 7 tl, işçilikleri pahali diyeyim ben sana bana yazdiklari 130 tl ama farkli bir indirime gittik orda karışı biraz ben full bakim yaptim triger ve komple balatalar fln.