Arkadaşımızın sorusuna cevap değil ama konusu açıldığı için bilgilendirmek istedim. Ben yaptırdığım trafik sigortasından bahsetmek istiyorum
Malum araba 1997 model kasko yaptırmak isteyince 1000 tl nin üzerinde rakam çıkartıyorlar.
Trafik sigortası bittiğinde anadolu sigortanın maksimum trafik sigortası diye bir ürünü vardı. Halen vardır herhalde. Ben Eylül de yaptırdım. Trafik sigortası ama ek ücret ödeyerek, buna kismi kasko da ekletiyorsunuz. Neleri karşılıyor. Aracı hırsızlığa çalınmaya karşı sigortalıyor. minik onarımlar dedikleri hasarları karşılıyor ve benzeri gibi avantajları var.
Dediğim gibi malum kasko ücretlerini bizim arabalara hasarsızlığınızda yoksa yüksek çıkartıyorlar. Kasko yaptıramıyoruz. en azından ben yaptıramadım. Sonra geliyor elemanın birisi gece yarısı aracı çalıyor. güüüm ortada kala kalıyoruz. alaha şükür yaşamadım. allah kimseyede yaşatmasın. trafik sigortasına+buna 400 TL ödeyerek bu işelmi yaptırdım. Zaten trafik sigortası 200 küsür mü neydi.Trafik sigortası yaptıracak olup da kasko yaptırmayanlara bilgi vermek istedim.
İsterseniz sigortacıyada yönledirebilirim. Tanıdık var. Daha da indirim yapmalarını sağlayabilirim.