Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Golf
»
Golf III
»
Kapıdan hava girmesi
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Kapıdan hava girmesi (Okunma sayısı 3035 defa)
Halil_50
Kapıdan hava girmesi
«
:
26 Şubat 2010, 20:13:53 »
Arkadaşlar sağ ön kapımdan 150-160la giderken baya bi hava giriyo bazı arkadaşlar serum lastiği yerleştir dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum. Serum lastiğini nasıl yerleştireceğim hakkında bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ??
Mk1GTI
Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Kapıdan hava girmesi
«
Yanıtla #1 :
26 Şubat 2010, 20:21:43 »
Bu hava tam nerden geliyor Kapı fitillerindenmi yoksa camın kilerdenmi.. Benim bildiğim cam fitillerinde sorun oldumu camın girdiği kısma serum hortumu koyarlardı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
Halil_50
«
Yanıtla #2 :
26 Şubat 2010, 20:35:01 »
Fitilden geliyor camda film var ama camdan gelmiyor
Mk1GTI
Otomobil: VW Golf mk1 GL
«
Yanıtla #3 :
26 Şubat 2010, 20:43:53 »
Güzelce kontrol etmek lazım tam yerini... Kapı fitillerinden geliyorsa ya fitiller artık yıpranmıştır yada kapı tam oturmuyodur fitillere.. Sesin geldiği noktayı kaportacıya göster belki ifak bi elle müdahele ile sorunu çözebilir..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
infinity3455
«
Yanıtla #4 :
27 Şubat 2010, 00:34:59 »
fitilleer sekimiştir degiş kurtul ucuzsa aynı problemi bende yaşamıştım 140 km km sonra başlıyodu ama sattım gitti xd
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»