golf 4 ne kadar su alan bir araba yaa
Katılıyorum kardeşş sana aynı sorun bende de var golflerde kronik bi sorun sanırım bu... Bi türlü geçmiyo. İlk gittiğim yer lpg hortumlarının geçtiği yerden geliyor dendi ve silikonla kapattık dediler sorun çözüldü tamamdır diip bekledim yağmur yağmasını.. Yağmur yağdı ve içerisi su..
.. İkinci gittiğim yer abi ön cam oynuyo senin dedi alttan ızgaradan giriodur kesin su dedi camı söktürüp tekrar taktırdık yine bekledik yağmur yağmasını..Yağmur yağdı ve içerisi su..
.. Camdan die camı boştan yere döktüren ustaya tekrar gittim ve acele etmeyin abi dedim 1-2 hafta ne kadar kalırsa kalsın dedim yeterki çözülsün dedim ve arabayı bıraktım.. 1 hafta sonra aldım aracı bu sefer kaput açma telinin geçtiği yerden içeeri su alıyodu hallettik dediler..Yağmur yağdı ve içerisi su..
Sırf bu yüzden o kadar özenle aradığım 1 yıldır beklediğim aracımdam soğudum resmen..Az bi su olsa hani yine bişe olmazda kürek kürek su atıyorum arabadan arkadaşlar.. Bu sorunu kesinn çözebilir diyebileceğiniz bi usta varsa ankarada tanıdığınız bildiğiniz deneyebilirim..Teşekkürler İyy Günlerr..